facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

LUNCHBUFFÉ

Lunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck. 

Lördag och söndag ingår dessert.

Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.

Mån-Fre 11.30-14.00   180:-

Lör-Sön 12.00-15.00   260:-

Vecka 49

Monday

Pocherad sej serveras med vitvinssås, kokt potatis och citron.

Vegetarisk gryta med kokosmjölk, tofu, höstgrönsaker samt ris.

Tuesday

Dillkött med inlagda betor och kokt potatis.

Vegetariska biffar med soltorkad tomat, myntacréme samt ris.

Wednesday

Fiskgryta med grädde, purjolök, fänkål och vitvin. Serveras med saffrans aioli.

Vegetarisk lasagne med svamp, timjan och tomat. 

Thursday

Biffwok med äggnudlar och grönsaker. Serveras med chilicréme.

Kryddig bönragu med vitlökscréme och naanbröd.

Friday

Ugnsbakad torsk med citron och fänkålsås samt kokt potatis.

Grillad halloumi med rostad pumpa samt vitlökscréme och inlagd lök.

Saturday

Ugnsbakad lax med vitvinssås, kokt potatis och grillad broccoli.

Fläskfilé med ädelostssås, rostad potatis och inlagd lök.

Grillad halloumi med rostad pumpa, vitlökscréme och inlagd lök.

Sunday

JULBORD!

695:-

Plats måste förbokas.

As we strive to work with fresh, Swedish and preferably local produce,
we may sometimes need to make changes to the menu.

Welcome!

Feel free to share:

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

julmarknad på gästgivars 15/12

Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad.  Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.

Årets julbord

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.