facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip
Hoppa till innehållLunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck.
Lördag och söndag ingår dessert.
Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.
Mån-Fre 11.30-14.00 180:-
Lör-Sön 12.00-15.00 260:-
Fläskfilégryta med vitlök och dijonsenap , kokt potatis
Vegetariska biffar med vitlöks crème och stekt potatis
Dagens fisk med vitvinssås, gräslök och kokt potatis
Vegansk gryta med tofu, chili och rotfrukter
Köttgryta med morot och kryddpeppar, inlagda betor och kokt potatis
Vegetarisk lasagne med svamp, timjan och tomat
Pocherad sej med skirat smör, purjolök och soltorkad tomat
Grillad halloumi med rostade rotfrukter, chili crème samt picklade grönsaker
Rostad carré med gräddig skysås och stekt potatis
Vegetarisk moussaka med timjan och chevréost
Pocherad torsk med hummersås, citron och kokt potatis
Kalvstek med potatisgratäng och skysås
Vegetarisk paj med ädelost och svamp
JULBORD!
695:-
Plats måste förbokas.
As we strive to work with fresh, Swedish and preferably local produce,
we may sometimes need to make changes to the menu.
Feel free to share:
Orbaden Spa & Resort, Old Orbadenvägen 86,
SE- 821 67 Vallsta, Tel: +46 (0)278 - 62 15 00
Email: info@orbaden.se
If you want news from us by email, about 4 times a year.
Please fill in your email address below, you can unsubscribe at any time
©2020, all rights reserved, Orbaden Spa &resort
till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00
Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad. Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.
På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar.
Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta.
För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.