facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip
Hoppa till innehållLunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck.
Lördag och söndag ingår dessert.
Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.
Mån-Fre 11.30-14.00 180:-
Lör-Sön 12.00-15.00 260:-
Dagens fisk med vitvinssås, kokt potatis samt blomkål
Vegetariska biffar med tomatsås samt stekt potatis
Fläskschnitzel med stekt potatis och gröna ärtor
Vegansk gryta med tomat, selleri och vitlök, serveras med chilicreme
Fisk- och skaldjursgryta med rotfrukter, vitvin och fänkål
Vegetarisk kålpudding med rårörda lingon
Långtidsbakad karré med äppelcidersås samt rostad potatis
Vegansk gratäng med linser, zucchini och örter
Fiskgratäng med vitvin, citron, kräftor samt dill
Vegetarisk lasagne med kål, ädelost och vitlök
Ugnsbakad sej med hummersås, dill, citron och ångade grönsaker
Sjömansbiff med öl, timjan och vitlök
Vegetarisk lasagne med kål, ädelost och vitlök
Sprödstekt torsk med gräslökssås samt kokt potatis
Söndagsstek med gräddig skysås, gröna ärtor och gelé
Vegetarisk lasagne med kål, ädelost och vitlök
Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.
Dela gärna:
Orbaden Spa & Resort, Gamla Orbadenvägen 86,
SE- 821 67 Vallsta, Tel: +46 (0)278 – 62 15 00
E-post: info@orbaden.se
Om du vill ha nyheter från oss via e-post, ca 4 gånger per år.
Fyll gärna i din e-postadress nedan, du kan när som helst avbryta prenumerationen
©2020, all rights reserved, Orbaden Spa & Resort
till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00
Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad. Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.
På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar.
Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta.
För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.