facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip
Hoppa till innehållVår lunchbuffé serveras måndag till fredag och innehåller 2 varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten.
Helglunchen på lördagar och söndagar har en extra varmrätt och då ingår även dessert.
Måndag – fredag 12:00-14:00
Pris 195:-
Lördag 12:00-15:00
Pris 295:-
Söndag 12:00-14:00
Pris 295:-
VECKA 43
köttgryta med sidfläsk och svamp, kokt potatis och ångade grönsaker
vegetariska biffar med kantarell sås och stekt potatis
fiskgratäng med citron och fänkål
rostad tomat gryta med linser och bönor, vitlöks crème
kotlettrad serveras med champinjonsås, kokt potatis och gelé
Dagens vegetariska lasagne
helstekt lax med lime crème, kokt potatis och ångade grönsaker
champinjon stroganoff med dijonsenap och paprika, kokt ris
kålpudding med råröda lingon och kokt potatis
vegetarisk paj med broccolli, lök och ädelost
ugnsbakad lax med gräslökssås, kokt potatis och citron emulsion
fläskfilé med äppelcider sås, stekt potatis och ångade grönsaker
Helgens vegetariska
stekt torsk med stuvad spenat, kokt potatis och ångade grönsaker
ugnsbakad kycklingfilé med dragon sky, rostad potatis
Helgens vegetariska
Da wir uns bemühen, mit frischen, schwedischen und vorzugsweise lokalen Produkten zu arbeiten,
manchmal müssen wir Änderungen am Menü vornehmen.
Fühlen Sie sich frei zu teilen:
Orbaden Spa & Resort, Gamla Orbadenvägen 86,
SE- 821 67 Vallsta, Tel: +46 (0)278 – 62 15 00
E-post: info@orbaden.se
Orgnr: 556712-8391
Wenn Sie Nachrichten von uns per E-Mail wollen, etwa 4 mal im Jahr.
Bitte geben Sie unten Ihre E-Mail-Adresse ein, Sie können sich jederzeit abmelden
©2020, alle Rechte vorbehalten, Orbaden Spa &resort
till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00
Erbjudande för barnfamiljer. Incheckning tisdag den 28/10
Utökande barntider på spa 15-18.
Rabatt 10% för en natt
Rabatt 20 % för två nätter
Rabatt 30% för tre nätter
Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta.
För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.