facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

LUNCHBUFFÉ

Lunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck. 

Lördag och söndag ingår dessert.

Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.

Mån-Fre 11.30-14.00   180:-

Lör-Sön 12.00-15.00   260:-

Vecka 47

Montag

Dagens fisk med vitvinssås, kokt potatis samt blomkål

Vegetariska biffar med tomatsås samt stekt potatis

Dienstag

Fläskschnitzel med stekt potatis och gröna ärtor

Vegansk gryta med tomat, selleri och vitlök, serveras med chilicreme

Mittwoch

Fisk- och skaldjursgryta med rotfrukter, vitvin och fänkål

Vegetarisk kålpudding med rårörda lingon

Donnerstag

Långtidsbakad karré med äppelcidersås samt rostad potatis

Vegansk gratäng med linser, zucchini och örter

Freitag

Fiskgratäng med vitvin, citron, kräftor samt dill

Vegetarisk lasagne med kål, ädelost och vitlök

Samstag

Ugnsbakad sej med hummersås, dill, citron och ångade grönsaker

Sjömansbiff med öl, timjan och vitlök

Vegetarisk lasagne med kål, ädelost och vitlök

Sonntag

Sprödstekt torsk med gräslökssås samt kokt potatis

Söndagsstek med gräddig skysås, gröna ärtor och gelé

Vegetarisk lasagne med kål, ädelost och vitlök

Da wir uns bemühen, mit frischen, schwedischen und vorzugsweise lokalen Produkten zu arbeiten,
manchmal müssen wir Änderungen am Menü vornehmen.

Willkommen!

Fühlen Sie sich frei zu teilen:

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

julmarknad på gästgivars 15/12

Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad.  Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.

Årets julbord

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.