facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip
Hoppa till innehållLunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck.
Lördag och söndag ingår dessert.
Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.
Mån-Fre 11.30-14.00 180:-
Lör-Sön 12.00-15.00 260:-
Pocherad sej serveras med vitvinssås, kokt potatis och citron.
Vegetarisk gryta med kokosmjölk, tofu, höstgrönsaker samt ris.
Dillkött med inlagda betor och kokt potatis.
Vegetariska biffar med soltorkad tomat, myntacréme samt ris.
Fiskgryta med grädde, purjolök, fänkål och vitvin. Serveras med saffrans aioli.
Vegetarisk lasagne med svamp, timjan och tomat.
Biffwok med äggnudlar och grönsaker. Serveras med chilicréme.
Kryddig bönragu med vitlökscréme och naanbröd.
Ugnsbakad torsk med citron och fänkålsås samt kokt potatis.
Grillad halloumi med rostad pumpa samt vitlökscréme och inlagd lök.
Ugnsbakad lax med vitvinssås, kokt potatis och grillad broccoli.
Fläskfilé med ädelostssås, rostad potatis och inlagd lök.
Grillad halloumi med rostad pumpa, vitlökscréme och inlagd lök.
JULBORD!
695:-
Plats måste förbokas.
Da wir uns bemühen, mit frischen, schwedischen und vorzugsweise lokalen Produkten zu arbeiten,
manchmal müssen wir Änderungen am Menü vornehmen.
Fühlen Sie sich frei zu teilen:
Orbaden Spa & Resort, Alt Orbadenvägen 86,
SE- 821 67 Vallsta, Tel: +46 (0)278 - 62 15 00
E-Mail: info@orbaden.se
Wenn Sie Nachrichten von uns per E-Mail wollen, etwa 4 mal im Jahr.
Bitte geben Sie unten Ihre E-Mail-Adresse ein, Sie können sich jederzeit abmelden
©2020, alle Rechte vorbehalten, Orbaden Spa &resort
till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00
Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad. Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.
På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar.
Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta.
För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.