LUNCHBUFFÉ

Vecka 48

Mån-fre 12.00-14.00 , 180:-

Lör-sön 12.00-15.00, 260:-

Montag

Pocherad torsk med hummersås samt kokt potatis.

Veganska biffar med vitlökscréme och rostad potatis.

Dienstag

Lammgryta med timjan, vitlök och rödvin samt kokt potatis.

Veganska cannelloni med krämig sås på soltorkad tomat.

Mittwoch

Fisk- och skaldjursgryta med citroncréme och kokt potatis. 

Zucchinigratäng med fetaost och picklad lök. 

Donnerstag

Helstekt kotlettrad med svampsås samt stekt potatis. 

Vegetarisk lasagne med rostad blomkål.

Freitag

Ugnsbakad torsk med brynt smör samt pepparrot och räkor. Serveras med kokt potatis. 

Linsragu med rödvin, svamp och timjan. Serveras med rostad potatis. 

Samstag

Ugnsbakad  lax med chilicréme, koirander och lime. Serveras med kokt potatis. 

Lågtemperad hjort med rostad potatis och svampsås.

Dieses Wochenende ist vegetarisch.

Sonntag

Julbord 545:-

Da wir uns bemühen, mit frischen, schwedischen und vorzugsweise lokalen Produkten zu arbeiten,
manchmal müssen wir Änderungen am Menü vornehmen.

Willkommen!

Fühlen Sie sich frei zu teilen:

Restaurant

Wir wagen zu sagen, dass unser Restaurant an einem der schönsten Aussichtspunkte Schwedens liegt.

JUST NU

Jul och nyår

 

Glöm inte att använda din friskvårdspeng

Nu börjar vi närma oss årets slut och det är hög tid att använda upp ditt friskvårdsbidrag. Det flesta företag tillåter spabehandlingar som friskvård. Fråga oss gärna om du behöver hjälp.

Vi är anslutna till Epassi.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.