facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Utomhusaktiviteter

Aktiviteten börjar med att vi vandrar genom björkskogen upp till den stupbrant som löper längs Åsbergets östsida. Härifrån tar vi oss neröver längs vår ZickZackZip – en aktivitet bestående av sju stycken ziplines med en total längd av över 700 meter. Vi rör oss i sick-sack genom björkskogen innan vi slutligen landar i tornet intill parkeringen.
Det här paketet ger dig en skön ziplineresa genom björkskogen och möjlighet till en rejäl adrenalinkick vid tornet, allt med högsta säkerhet genom vårt Schweiztillverkade säkerhetssystem från Kanopeo.
 
Tid:ca 2h
Pris: 495 SEK/person

Äventyrspaket SuperZipline börjar med en vandring upp till stupbranten. Där tar vår höghöjdsbana Hälsingevy vid och leder oss uppför branten och vidare i träden ovan stupet mot starten av vår SuperZipline. Vyn över Ljusnandalen är magiskt vacker och höghöjdsbanan Hälsingevy är gjord för att passa alla.

Efter detta kommer då SuperZippen, en tandembana på närmare 500 meter med över 70 meters fallhöjd. Som fullvuxen når man 80 km/h när det går som snabbast, och upplevelsen blir något alldeles extra då den kan delas med en vän som samtidigt åker på linan intill. Det här är sveriges snabbaste tandemzipline, och referenserna i trädtopparna gör att hastigheten verkligen blir påtaglig. Vid landningen bromsas vi in av en magnetbroms på en sträcka av 30 meter, även det är en upplevelse som känns i magen.

Det här paketet ger såväl fantastiska vyer över Ljusnanadalen som rejäl fart ner mot densamma! Allt med högsta säkerhet genom vårt Schweiztillverkade säkerhetssystem från Kanopeo.

Tid:Ca 2h
Pris: 745 SEK/person

Kan ni skapa sifferkombinationen som öppnar kassaskåpet? Peter Stormare behöver er hjälp för att få tillbaka sina ägodelar. Lagen får en spelplan och uppgiften att hitta ett antal platser i närområdet och lösa gåtorna. Efter 40 minuter är det dags att öppna kassaskåpet om de har kommit fram till rätt svar. Kan arrangeras inomhus vid max 20 personer.

Priset finns i kassaskåpet!
Ett stimulerande avbrott i konfererandet eller Kick-offen.

Stormares dilemma tar 1 timme och passar 6 – 40 deltagare.

Pris 325 SEK/person exkl moms.

Ni delas upp i lag och sedan är jakten igång.
Peppa varandra i dueller och lös uppgifter av olika slag, där allas kunskaper och förmågor är värdefulla.
Upptäck dolda talanger hos dina medarbetare och samarbeta för att ta hem vinsten.

Aktiviteten tar 2 timmar och passar en grupp med 6-100 deltagare.

Pris: 350 SEK/person exkl moms.

Här gäller det att ro i takt. En aktivitet där du direkt ser effekten av att ”alla ror åt samma håll”. Njut av stillheten och den vackra naturen. Båtarna rymmer ca 20 personer.

Pris: 2332 SEK/båt inkl. moms, 2200 SEK/båt exkl. moms.

Läs mer om kyrkbåtsrodd här.

Möjlighet att hyra Vikingahuset finns. Pris 1 500kr inkl. moms

Starta morgonen, bryt av konferensen eller avsluta eftermiddagen med en instruktörsledd powerwalk i våra vackra omgivningar. Frisk luft och en ordentlig energikick. Uppvärmning, kondition, stretch ingår. Kläder efter väder och bra skor är att rekommendera.

Pris: 600 SEK inkl. moms, 567 SEK exkl. moms.

Stavgång är en bra motionsform där du förbränner mer för varje steg genom att fler muskelgrupper aktiveras. Konditionen blir bättre och du stärker muskler och skelett. Med vår instruktör går vi en härlig och uppfriskande promenad i ca 45 minuter.

Pris: 600 SEK inkl. moms, 567 SEK exkl. moms.

Vi har snitslat en tipsrunda med roliga och lagom svåra frågor runt vårt vackra Orbaden. Tipsrundan avslutas med något från baren och prisutdelning.

Pris: 120 SEK/person inkl. moms, 96 SEK/person exkl. moms.

Vi sammarbetar med  aktörer för ridning. Dels Hälsinge ridupplevelser som ligger i Trönö, ca 28km från anläggningen. 

 

 

 

 

Hos oss kan ni även hyra:

  • Skridskor
  • Längdskidor
  • Snöskor
  • Isfiskeutrustning

Ni kan även låna en spark eller gå-stavar.

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.