Utomhusaktiviteter

Aktiviteten börjar med att vi vandrar genom björkskogen upp till den stupbrant som löper längs Åsbergets östsida. Härifrån tar vi oss neröver längs vår ZickZackZip – en aktivitet bestående av sju stycken ziplines med en total längd av över 700 meter. Vi rör oss i sick-sack genom björkskogen innan vi slutligen landar i tornet intill parkeringen.
Det här paketet ger dig en skön ziplineresa genom björkskogen och möjlighet till en rejäl adrenalinkick vid tornet, allt med högsta säkerhet genom vårt Schweiztillverkade säkerhetssystem från Kanopeo.
 
Tid:ca 2h
Pris: 495 SEK/person

Äventyrspaket SuperZipline börjar med en vandring upp till stupbranten. Där tar vår höghöjdsbana Hälsingevy vid och leder oss uppför branten och vidare i träden ovan stupet mot starten av vår SuperZipline. Vyn över Ljusnandalen är magiskt vacker och höghöjdsbanan Hälsingevy är gjord för att passa alla.

Efter detta kommer då SuperZippen, en tandembana på närmare 500 meter med över 70 meters fallhöjd. Som fullvuxen når man 80 km/h när det går som snabbast, och upplevelsen blir något alldeles extra då den kan delas med en vän som samtidigt åker på linan intill. Det här är sveriges snabbaste tandemzipline, och referenserna i trädtopparna gör att hastigheten verkligen blir påtaglig. Vid landningen bromsas vi in av en magnetbroms på en sträcka av 30 meter, även det är en upplevelse som känns i magen.
Det här paketet ger såväl fantastiska vyer över Ljusnanadalen som rejäl fart ner mot densamma! Allt med högsta säkerhet genom vårt Schweiztillverkade säkerhetssystem från Kanopeo.

Tid:Ca 2h
Pris: 595 SEK/person

Kan ni skapa sifferkombinationen som öppnar kassaskåpet? Lagen får en spelplan och uppgiften att hitta ett antal platser i närområdet och lösa gåtorna. Efter 40 minuter är det dags att öppna kassaskåpet om de har kommit fram till rätt svar. Kan arrangeras inomhus vid max 20 personer.

Priset finns i kassaskåpet!
Ett stimulerande avbrott i konfererandet eller Kick-offen.


Da Jimmy Koden tar 1 timme och passar 6 – 40 deltagare.

Pris 325 SEK/person exkl moms.

En koffert med 6 lås ska öppnas inom 2 timmar, annars går innehållet upp i rök! Deltagarna turas om att ansvara för gruppens samarbete i de olika uppgifterna som ska lösas för att få en nyckel. Uppgifterna innehåller kommunikation, problemlösning, kreativitet mm. Återblick och samtal för lärdomar om ledarskap och medarbetarskap som avslutning.

Aktiviteten tar 2,5 timmar och passar för en grupp med 5-15 deltagare.

Pris: 500 SEK/person exklusive moms.

Klarar ni att få ett 10 meter långt dominospel i storformat bestående av rännor, klot, balansvåg mm att fungera?

Om 25 minuter jublar vi när lådans innehåll i spelets slutetända öppnas framför er!(förhoppningsvis). Det här är en bra aktivitet om gruppen behöver ett roligt avbrott eller om den arbetar med kreativitet och problemlösning och vill tillämpa det praktiskt. Pris i lådan om den öppnar sig!

Aktiviteten tar ca 30 minuter och passar för en grupp med 5-20 deltagare.

Pris 200 SEK/person exklusive moms.

Deltagarna delas in i två lag. Uppgifter av allehanda slag presenteras och lagen väljer ut sina representanter för korta spännande dueller mot det andra lagets tävlande. De tävlande byts ut vartefter så att alla är aktiva. Antalet duellanter kan skifta kraftigt i olika grenar.

I den avslutande finalen kommer det lag som vunnit mest att ha ett försprång i att ta hem priset och slutsegern. En rolig variant av lagfemkamp, där det är lika kul att se på som delta!

Champagne och choklad till vinnarna!

Aktiviteten tar 1,5 timme och passar en grupp med 6-50 deltagare.

Pris: 350 SEK/person exkl moms.

Här gäller det att ro i takt. En aktivitet där du direkt ser effekten av att ”alla ror åt samma håll”. Njut av stillheten och den vackra naturen. Båtarna rymmer ca 20 personer.

Pris: 2332 SEK/båt inkl. moms, 2200 SEK/båt exkl. moms.

Läs mer om kyrkbåtsrodd här.

Möjlighet att hyra Vikingahuset finns. Pris 1 500kr inkl. moms

Starta morgonen, bryt av konferensen eller avsluta eftermiddagen med en instruktörsledd powerwalk i våra vackra omgivningar. Frisk luft och en ordentlig energikick. Uppvärmning, kondition, stretch ingår. Kläder efter väder och bra skor är att rekommendera.

Pris: 600 SEK inkl. moms, 567 SEK exkl. moms.

Stavgång är en bra motionsform där du förbränner mer för varje steg genom att fler muskelgrupper aktiveras. Konditionen blir bättre och du stärker muskler och skelett. Med vår instruktör går vi en härlig och uppfriskande promenad i ca 45 minuter.

Pris: 600 SEK inkl. moms, 567 SEK exkl. moms.

Vi har snitslat en tipsrunda med roliga och lagom svåra frågor runt vårt vackra Orbaden. Tipsrundan avslutas med något från baren och prisutdelning.

Pris: 120 SEK/person inkl. moms, 96 SEK/person exkl. moms.

Vi sammarbetar med två aktörer för ridning. Dels Hälsinge ridupplevelser som ligger i Trönö, ca 28km från anläggningen och Stall Bogården som ligger naturskönt i Bogården ca 10 km från oss.

Prisexempel.

1,5 timme tur/lektion 250 SEK/person

2,5 timmes tur med fika 450 SEK/person

dagstur med förtäring, från 900 SEK/person

Går att boka för 1 – 20 personer

Hos oss kan ni även hyra:

  • Skridskor
  • Längdskidor
  • Snöskor
  • Isfiskeutrustning

Ni kan även låna en spark eller gå-stavar.

JUST NU

Jul och nyår

 

Glöm inte att använda din friskvårdspeng

Nu börjar vi närma oss årets slut och det är hög tid att använda upp ditt friskvårdsbidrag. Det flesta företag tillåter spabehandlingar som friskvård. Fråga oss gärna om du behöver hjälp.

Vi är anslutna till Epassi.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.