LUNCHBUFFÉ

Vecka 49

Pris vardagar 170:-
Lunch 11.30-14.00

Pris lördag 260:-
Lunch 12.00-15.00

Pris söndag 545:-
Julbord 12.00-16.00

Måndag

Kycklingfilé serveras med dragonsås, stekt savoykål samt rostad potatis.

Halloumigryta med paprika och röda linser serveras med ris.

Tisdag

Stekt panerad torskrygg serveras med remouladsås, citron samt kokt potatis.

Vegetarisk gratäng med aubergine, zucchini, linser och lagrad ost.

onsdag

Pannbiff serveras med gräslökssås, karamelliserad lök. lingon samt kokt potatis.

Vegetariska biffar serveras med vitlökscrème samt rostad potatis.

Torsdag

Fisk- och skaldjursgryta serveras med kokt potatis.

Vegetarisk lasagne med tomat, chili, vitlök samt lagrad ost.

Fredag

Lammstek serveras med örtsky, pressgruka samt potatisgratäng.

Vegetarisk wok med risnudlar, grönsaker och qournbitar.

lördag

Lågtempurerad ryggbiff serveras med skysås, persiljesmör samt rostade rotsaker.

Pocherad rödtunga serveras med vitvinsås, räkor samt kokt potatis.

Helgens vegetariska.

söndag

Julbord

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Julbord

Nu öppnar vi bokningen av årets julbord. 
Passa på att boka i tid då det finns ett begränsat antal platser.

Nyårspaket

Fira in det nya året med oss!
Njut av fantastisk mat och dryck, avkopplande spa, nyårstal och underhållning

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men att döma av filmen så är det nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen. Känner du att jobbet skulle passa dig så kontakta oss gärna.