LUNCHBUFFÉ

Vecka 48

Mån-fre 12.00-14.00 , 180:-

Lör-sön 12.00-15.00, 260:-

Måndag

Pocherad torsk med hummersås samt kokt potatis.

Veganska biffar med vitlökscréme och rostad potatis.

Tisdag

Lammgryta med timjan, vitlök och rödvin samt kokt potatis.

Veganska cannelloni med krämig sås på soltorkad tomat.

onsdag

Fisk- och skaldjursgryta med citroncréme och kokt potatis. 

Zucchinigratäng med fetaost och picklad lök. 

Torsdag

Helstekt kotlettrad med svampsås samt stekt potatis. 

Vegetarisk lasagne med rostad blomkål.

Fredag

Ugnsbakad torsk med brynt smör samt pepparrot och räkor. Serveras med kokt potatis. 

Linsragu med rödvin, svamp och timjan. Serveras med rostad potatis. 

lördag

Ugnsbakad  lax med chilicréme, koirander och lime. Serveras med kokt potatis. 

Lågtemperad hjort med rostad potatis och svampsås.

Helgens vegetariska.

söndag

Julbord 545:-

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Jul och nyår

 

Glöm inte att använda din friskvårdspeng

Nu börjar vi närma oss årets slut och det är hög tid att använda upp ditt friskvårdsbidrag. Det flesta företag tillåter spabehandlingar som friskvård. Fråga oss gärna om du behöver hjälp.

Vi är anslutna till Epassi.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.