Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14:00.

Lördag-Söndag 12.00-15.00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 160 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunchmeny vecka 49

Lördag

Helgens vegetariska

Vinpocherad rödtunga med blåmusselsås serveras med kokt potatis

Entrecôte från Tillmans i Bollnäs med sauterade Haricots Verts, persiljesmör och rostad potatis

Söndag  

Julbord – Boka bord på telefon 0278-62 15 00

 

Lunchmeny vecka 50

Måndag 

Viltskav med kantareller, enbär och timjan serveras med stekt potatis och vinbärsgelé

Grönkålspaj med fetaost och gul lök samt rostade pumpafrön

Tisdag 

Fisk- & skaldjursgryta med vitvinssås och rotfrukter serveras med kokt potatis

Böngryta med kokosmjölk och röd curry serveras med ris

Onsdag 

Helstekt biff från Tillmans i Bollnäs serveras med rostad potatis och grönpepparsås

Vegetarisk grönsakslasagne

Torsdag 

Smörbakad sej med soltorkad tomat och kapris samt basilika serveras med kokt potatis

Saffransdoftande potatis- & fänkålsgratäng

Fredag

Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Vegetariska biffar serveras med basilikacrème och vitlöksrostad broccoli

Lördag

Helgens vegetariska

Örtbakad lax med citrusemulsion, dill och kokt potatis

Bräserad majskycklingfilé serveras med dragonsås och rostade rotsaker

Söndag  

Julbord – Boka bord på telefon 0278-62 15 00

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)