Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14:00.

Lördag-Söndag 12.00-15.00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 160 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Torsdag 23/1

Fisk- & skaldjursgryta med fänkål serveras med kokt potatis

Ostgratinerad cannelloni med tomatsås och basilika

Fredag 24/1

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt potatis

Bönragu med kokosmjölk och röd curry serveras med ris

Lördag 25/1

Helgens vegetariska

Pocherad torsk med räkor, dill och riven pepparrot samt brynt smör

Porterstek med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Söndag 26/1

Helgens vegetariska

Bouillabaisse med aïoli och örter serveras med kokt potatis och citron

Rosastekt ankbröst med apelsinsås och timjanrostade rotsaker

Måndag 27/1

Mustig köttgryta med enbär, timjan och svamp serveras med kokt potatis

Grönsaksragu med tofu serveras med ris och saffransaïoli

Tisdag 28/1

Pocherad torsk med fänkålssås och blåmusslor samt kokt potatis och citron

Vegetarisk lasagne med fetaost, basilika och tomat

Onsdag 29/1

Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis samt inlagd gurka

Rostade betor serveras med vitlökscrème och potatismos

Torsdag 30/1

Laxpudding med skirat smör, citron och gröna ärtor

Sparrisrisotto serveras med ört- & vitlöksstekt svamp

Fredag 31/1

Kotlettrad med svampsås och vinbärsgelé samt rostad potatis

Smördegspaj med grönkål från egen odling, lagrad ost och soltorkad tomat

Lördag 1/2

Helgens vegetariska

Västerbottensostbakad lax med stenbitsrom samt kokt potatis

Helstekt entrecôte från Tillmans i Bollnäs serveras med potatisgratäng och rödvinssås

Söndag 2/2

Helgens vegetariska

Halstrad gösfilé serveras med skaldjursröra samt kokt potatis

Bräserad majskyckling med äppelcidersås och rostad potatis

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)