Lunch

Vecka 24

Pris:
Vardag 160 SEK.
Helg 230 SEK.

Lunch vardagar måndag till fredag 12.00-14.00.
Helgbuffé lördag och söndag 12.00-15.00.

Måndag

Oxfilégryta med rödvin grönsaker och kokt färsk potatis

Vegetarisk lasagne med kantareller, soltorkade tomater och linser

Tisdag

Pocherad kummel serveras med champagnesås, gremolata samt kokt färsk potatis

Vegetarisk rotsakspytt med quornbitar serveras med vitlöks crème och inlagda rödbetor

onsdag

Frasig kycklingschnitzel serveras med kaprisbär, citroncrème samt stekt potatis

Vegansk bourguignon med svamp och linser serveras med potatis- och rotselleripuré

Torsdag

Vegetariska sojafärsbiffar serveras med het tomatsås samt bulgur

Fisk-& skaldjursgryta serveras med ångade grönsaker samt kokt färsk potatis

Fredag

Ugnsbakade rödbetor serveras med brynt smör, rostade nötter samt potatismos

Klassiskt dillkött serveras med kokta grönsaker samt kokt potatis

lördag

Pocherad rödtunga serveras med vitvinssås, kräftstjärtar samt kokt potatis

Porterstek serveras med gräddsås samt stekt potatis, pressgurka och svartvinbärs gelé

Helgens vegetariska.

söndag

Laxsida serveras med romsås, citron samt kokt färsk potatis

Fläskfilé serveras med dragon crème samt potatisklyftor

Helgens vegetariska.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Tränings- och inspirationshelger med Joachim och Fi

MIDSOMMAR 2021

Champagneprovning

Kombinera en unik champagneprovning med representanter från huset Taittanger, med övernattning, 4-rätters middag och spa