Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14 samt lördag-söndag 12-15.

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

 

Lunchmeny vecka 25

Måndag

Vegetarisk lasagne smaksatt med svamp och västerbottenost

Pocherad sej med hummersås samt kokt färskpotatis och ångade grönsaker

Tisdag

Helstekt karré med tomatsås smaksatt med chili, vitlök. Serveras med rostad potatis

Ugnsbakad lax serveras med romsås och kokt färskpotatis

Onsdag 

Viltfärsbiffar serveras med färskpotatis, timjangrädde samt lingon

Pocherad torsk med ägg och persiljesås, kokt potatis

Torsdag

Kycklingfilé serveras med ädelostsås samt ris

Fisk och skaldjursgryta serveras med kokt potatis och vitlöksaioli

 Fredag

Midsommarbuffé 13:00-17:00       325:-

Lördag

Midsommarbuffé 12:00-15:00      325:-

Söndag

Fläskfilé med rostad potatis, äpelcidersås ångade grönsaker

Pocherad rödtunga serverad med samt kokt färskpotatis

 

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)