LUNCHBUFFÉ

Vecka 20

Vardagar 11.30-14.00, 170:-

Lördag-Söndag samt helgdagar 12.00-15.00, 260:-

Måndag

Chili- & pancopanerad tofu med sesamcreme, vårlök och rostade rotasker.

Helstekt kotlettrad med ratatouille och rostad potatis.

Tisdag

Zuccinibiffar med tomatsås och couscous.

Ugnsbakad torsk med soltorkade tomater, pesto och vitvinssås.

onsdag

Broccoligratäng med ädelost, purjolök, linser och körsbärstomat.

Högrevsgryta med rödvin, svamp och lök.

Torsdag

Vegetarisk gryta med tofu, kokosmjölk, grön curry och pak choy.

Saffransdoftande bouilliabaise med aioli och kokt potatis.

Fredag

Vegetarisk cannellioni med ostsås och vitlöksrostade champinjoner.

Lammstek med rosmarinsky och palsternacksgratäng.

lördag

Inkokt regnbåge med syltad fänkål, vårprimörer och dillmajonäs

Grillad entrecoté med kantarellsås, bakade morötter och örtrostad potatis.

Helgens vegetariska.

söndag

Halstrad gös med räkröra och kokt potatis.

Schnitzel med citron, kapris, anjovis, persiljesmör och rostad potatis.

Helgens vegetariska.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

.Orbadenstämman. 3-4 augusti

Buskspel, kurser, konserter och mycket mer. Under dagarna två fyller vi hela byn med musik och kultur.

Midsommar i Orbaden

Vi tycker att Orbaden är vackert hela året runt, men kanske lite extra just kring midsommar.
Detta år erbjuder vi midsommarbuffé i vår restaurang och 2 trevliga midsommarpaket

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.