Lunch

Serveras måndag-fredag 11.30-14.00, lördag-söndag 12.00-15.00 .

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunchmeny vecka 8

Måndag

Zucchini- och mozzarellabiffar, serveras med tomatsås och stekt potatis

Köttgryta med vitlök och paprika, serveras med ris.

Tisdag

Pocherad torsk med pepparrot, skirat smör och kokt potatis

Vegetarisk wok med äggnudlar och chilicrème

Onsdag 

Vegetarisk moussaka

Kotlettrad med svampsås, gelé och rostad potatis

Torsdag

Ugnsbakad kolja serveras med betor och soltorkade tomater

Lasagne med spenat och ricotta, serveras med chili- och koriandersalsa

Fredag

Köttfärslimpa med sidfläsk och broccoli, gräddig skysås samt lingon

Linsgryta smaksatt med tomat, chili och vitlök, serveras med ris

Lördag

Porterstek serveras med svartvinbärssås , kokt potatis och pressgurka

Pocherad rödtungsfilé serveras med fänkålssås, kokt potatis

Rostad sötpotatis med chêvre, solrosfrön och persilja

Söndag

Ockelbokyckling serveras med potatismos och äppelsky

Apelsinbakad lax serveras med sesamcrème och bulgur

Rostad sötpotatis med chêvre, solrosfrön och persilja

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)