Lunch

 

Vecka 33

Lunchbuffé 230:-

12:00-15:00

Från 1/7 har vi en sommarbuffé med sill- & sallader, 3 varmrätter (- en fisk, en kött och en vegetarisk), dessert med tårta, paj el dyl.

Måndag 10/8

Nötstek med gräddsås, kokt färskpotatis och svartvinbärsgelé

Smörpocherad sej med riven pepparrot och kokt färskpotatis

Ricotta- & spenattortellini med kantareller

Tisdag 11/8

Fläskfilégryta med svamp och lök, serveras med kokt ris

Pocherad torskrygg med gräddkokt savoykål, serveras med kokt potatis

Vegetariskgryta

Onsdag 12/8

Helstekt kotlettrad med mustig tomatsås och rostad potatis

Ugnsbakad lax med vitvinsås och kokt färskpotatis

Vegansk lasagne

Torsdag 13/8

Kålpudding med rårörda lingon och kokt färskpotatis

Fisk- & skaldjursgryta med aioli och kokt färskpotatis

Vegansk kålpudding med rårörda lingon och kokt färskpotatis

Fredag 14/8

Långtidsbakad fläsksida med ratatouille med grönsaker från Orbadens odling och rostad potatis

Gratinerad sejrygg med kokt färskpotatis

Veganska biffar med paprikakräm och rostad potatis

Lördag 15/8

Kycklingfilé med ädelostsås och rostad potatis

Stekt gösfilé med gräslöksås och kokt potatis

Helgens vegetariska

Söndag 16/8

Biff Rydberg serveras med senapkräm

Gratinerad rödtunga med vitvinsås och räkor, serveras med kokt potatis

Helgens vegetariska

 

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Nu under sommarperioden skördas dagligen grönsaker på vår odling.