Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14:00.

Lördag-Söndag 12.00-15.00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 160 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunchmeny vecka 42

Söndag  

Helgens vegetariska

Saffransdoftande fisk- & skaldjursgryta serveras med citron och kokt potatis

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré

 

Lunchmeny vecka 43

Måndag 

Indisk lammgryta serveras med ris och sval yoghurt

Grönsakspytt med Halloumi

Tisdag 

Pocherad sej med gräddkokt savoykål och rökt sidfläsk serveras med kokt potatis

Asiatisk böngryta med tofu

Onsdag 

Bräserad kyckling med apelsinsås och ljummen bulgursallad

Vegetariska biffar med soltorkad tomat serveras med fetaostcrème

Torsdag 

Fisk- & skaldjursgryta med tomat och örter serveras med aïoli och kokt potatis

Bakade betor med getost och rostade kikärtor

Fredag

Färsjärpar med pepparsås och örtrostad potatis

Krämig kantarellasagne

Lördag  

Helgens vegetariska

Smörbakad fisk med blåmusselsås serveras med kokt potatis

Biff från Tillmans med rostade rotfrukter samt persiljesmör

Söndag  

Helgens vegetariska

Stekt gös med senap- & kapriscrème, citron och kokt potatis

Pepparstekt fläskfilé med potatisgratäng och skysås med timjan

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)