Vardagar 11.30-14.00, 170:-
Lördag-Söndag samt helgdagar 12.00-15.00, 260:-
Chili- & pancopanerad tofu med sesamcreme, vårlök och rostade rotasker.
Helstekt kotlettrad med ratatouille och rostad potatis.
Zuccinibiffar med tomatsås och couscous.
Ugnsbakad torsk med soltorkade tomater, pesto och vitvinssås.
Broccoligratäng med ädelost, purjolök, linser och körsbärstomat.
Högrevsgryta med rödvin, svamp och lök.
Vegetarisk gryta med tofu, kokosmjölk, grön curry och pak choy.
Saffransdoftande bouilliabaise med aioli och kokt potatis.
Vegetarisk cannellioni med ostsås och vitlöksrostade champinjoner.
Lammstek med rosmarinsky och palsternacksgratäng.
Inkokt regnbåge med syltad fänkål, vårprimörer och dillmajonäs
Grillad entrecoté med kantarellsås, bakade morötter och örtrostad potatis.
Helgens vegetariska.
Halstrad gös med räkröra och kokt potatis.
Schnitzel med citron, kapris, anjovis, persiljesmör och rostad potatis.
Helgens vegetariska.
Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.
Dela gärna:
Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.
Orbaden Spa & Resort, Gamla Orbadenvägen 86,
SE- 821 67 Vallsta, Tel: +46 (0)278 – 62 15 00
E-post: info@orbaden.se
Om du vill ha nyheter från oss via e-post, ca 4 gånger per år.
Fyll gärna i din e-postadress nedan, du kan när som helst avbryta prenumerationen
©2020, all rights reserved, Orbaden Spa & Resort
Buskspel, kurser, konserter och mycket mer. Under dagarna två fyller vi hela byn med musik och kultur.
Vi tycker att Orbaden är vackert hela året runt, men kanske lite extra just kring midsommar.
Detta år erbjuder vi midsommarbuffé i vår restaurang och 2 trevliga midsommarpaket
När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.