Lunch

 

Vecka 43

Lunchbuffé 

Vardag 12:00-14:00 160:- (med sill- och salladsbuffé, två varmrätter & kaffe)

Helg 12:00-15:00 230:- (med sill- och salladsbuffé, tre varmrätter, dessert & kaffe)

 

Måndag 19/10

Stekt gösfilé med räkröra och kokt potatis

Veganska färsbiffar med rödbetor, stektpotatis och dijoncreme

Tisdag 20/10

Sjömansbiff med rårörda lingon

Zuccinimoussaka, smaksatt med vitlök

Onsdag 21/10

Fisk och skaldjursgryta med aioli och kokt potatis

Ricotta- och spenatfylld cannelloni

Torsdag 22/10

Kålpudding med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis

Vegetarisk höstgryta med kall limesås

Fredag 23/10

Pocherad torskrygg med ägg- och persiljesås

Veganska biffar med soltorkade tomater, vitlökscreme och ris

Lördag 24/10

Ugnsbakad lax med honungs- och koriandercreme

Coq au vin med potatis

Helgens vegetariska

Söndag 25/10

Rostbiff med potatisgratäng

Fisk- och skaldjursgratäng med kokt potatis

Helgens vegetariska

 

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Nu under sommarperioden skördas dagligen grönsaker på vår odling.