Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14:00.

Lördag-Söndag 12.00-15.00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 160 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunchmeny vecka 34

Måndag 19/8

Vegetarisk lasagne

Kyckling med dragonsås, ångade grönsaker och kokt färskpotatis

Tisdag 20/8

Pocherad rödspätta med vitvinssås, grönsaker och kokt färskpotatis

Linsragu med potatispuré och limecreme

Onsdag 21/8

Oxbringa med rotmos och skånsk senapsås

Vegetarisk kålpudding, skirat smör och rårörda lingon, samt kokt potatis

Torsdag 22/8

Fisk Piccata med ris och tomatsås.

Sötpotatisgratäng med getost.

Fredag 23/8

Fylld pasta med spenat och ricotta i gräddig svampsås.

Fläskschnitzel med klassiska tillbehör och stekt potatis.

Lördag  24/8

Restaurangen fullbokad!

 

Söndag  25/8 lunch från 13.00-15.00

Helstekt biffrad serveras med rostad potatis och kantarellsås

Smörpocherad rödtungafilé med skaldjurssås och kokt färskpotatis.

Helgens vegetariska.

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)