Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14:00, lördag-söndag 12:00-15:00 . Midsommarafton 12-16, midsommardagen 12,15

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

 

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunchmeny vecka 26

Måndag

Laxpudding med skirat smör

Halloumi med färskpotatissallad med citroncrème

Tisdag 

Rimmad oxbringa med rotmos

Vegetarisk moussaka

Ons

Pocherad torsk med persiljesås och kokt potatis

Vegetarisk gryta med aioli

Torsdag

Helstekt kotlettrad med rostad potatis och ratatouille

Vegetariska biffar med rostad potatis och ratatouille

Fredag

Skaldjursgratinerad sej med färskpotatis

Kantarellasagne

Lördag 

Varmrökt lax med romsås och kokt potatis

Nötstek med gräddsås, pressgurka och färskpotatis

Helgens vegetariska

Söndag 

Stekt gösfilé med gräslökssås och kokt färskpotatis

Entrecôte med persiljesmör och rostad potatis

Helgens vegetariska

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)