Lunch

Serveras måndag-fredag 11.30-14.00, lördag-söndag 12.00-15.00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunchmeny vecka 33

 

Tisdag

Köttgryta serveras med ris och svartvinbärsgelé

Ugnsbakad lax serveras med dillcréme och kokt potatis

Onsdag 

Kycklingfilé serveras med ädelostsås och bulgursallas

Pocherad sej serveras med vitvinsås, räkor och citron

Torsdag

Lasagne med västerbottenost och timjan

Ugnsbakad torsk serveras med brynt smör och kapris

Fredag

Kotlettrad serveras med äppelsky, stekt potatis

Sejpiccata serveras med mustig tomatsås samt kokt ris

Lördag

Ryggbiff med rostad potatis och grönpepparsås och ångade grönsaker

Skaldjursgratäng med ricotta och spenat

Söndag

Kycklinggryta smaksatt med rödvin, timjan, sidfläsk och skogschampinjoner

Pocherad rödtunga serveras med hummersås och kräftor

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)