Lunch

Serveras måndag-fredag 11.30-14.00, lördag-söndag 12.00-15.00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunchmeny vecka 42

Måndag

Betor med chèvre samt rostade pumpafrön

Pocherad sej serveras med kokt potatis och citron

Tisdag

Ugnsbakad lax serveras med limecrème och kokt potatis

Köttfärsbiffar smaksatt med fetaost och tomat, serveras med stekt potatis

Onsdag 

Fisk- & skaldjursgryta, serveras med kokt ris och lime

Helstekt kotlettrad, serveras med löksky och stekt potatis

Torsdag

Pocherad torsk, serveras med hummersås och kokt potatis

Köttgryta smaksatt med chili och vitlök, serveras med svartvinbärsgelé

Fredag

Ugnsbakad lubb, serveras med brynt smör och betor

Schnitzel, serveras med stekt potatis och skysås

Lördag

Ugnsbakad lax smaksatt med chili, vitlök och stjärnfrukt

Majskycklingfilé, serveras med äppelcidersås och rostad potatis

Söndag

Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt potatis

Pocherad flundra, serveras med skaldjurssås och kokt potatis

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)