Konferens

Att förlägga en konferens till Orbaden är att bjuda deltagarna på en upplevelse. Med den hälsingska naturen närvarande fylls du av energi och ro. Utanför konferenslokalen har du promenadstråk, strand, skidspår mm.

Här erbjuder vi ett tiotal olika konferenslokaler. Några lite mindre och några större. Den största lokalen rymmer ca 150 personer i biosittning. Alla lokaler har tillgång till bredband utan kostnad och pc-kanon. Tala med bokningspersonalen när du bokar din konferens om vilken utrustning ni behöver för er grupp.

Vi skräddarsyr efter företagets behov och hjälper dig att formge dina sammankomster så att du kan förverkliga uppsatta mål. Ibland är aktiviteterna överflödiga, miljön räcker som terapi, men planera gärna in en stund före middagen på spa och låt dina medarbetare få prova en behandling eller lite bad. Glöm inte att informera alla om möjligheten till att boka en massage, ansiktsbehandling eller inpackning när det finns nära till hands – och packa badkläderna!

De flesta dagar har vi ett aktivitetspass som går att föranmäla sig till. Vi hjälper dig annars att förboka någon teambuildingaktivitet, en vikingarodd, ett yogapass eller cirkelträning. För den äventyrslystne finns höghöjdsbanor och Sveriges snabbaste zipline. En promenad upp till Åsbergstoppen med fika är bra för både kropp och själ.

Annars slår du dig ner med något gott i glaset och unnar dig en stund av vila och mindfulness och skådar ut över bergen och älven. Njut av stunden eller som vi säger här i Hälsingland “tomglo” lite. Välkommen till en upplevelsekonferens för kropp och själ.

Möjlighet finns att uppgradera ert boende till våra fantastiska sviter eller juniorsviter.

Välkommen!

Monicka Nordin
KONFERENSANSVARIG

JUST NU

Yogahelg med Malin Berghagen 24-27/11

Njut av en helg fylld med yoga, god mat och dryck tillsammans med Malin Berghagen .Detta ingår, logi i 2 nätter, frukost, spaentré, 2 middagar, champagneprovning,  träningspass samt föreläsning. 

 

Höstlovspaket med halloweendisco 29/10

Boka en eller två nätter med ankomst 29/10. 1 barn upp till 15 år följer med gratis för varje vuxen. Söndagen har vi extra barntider på spa och ett halloweendisco. Hele veckan serverar vi en trevlig barnbuffé och har aktiviteter för barnen.

Hjärtgolfen

Vi är glada att i år kunna vara med och sponsra Hjärtgolfen.

Hjärtgolfen är en tävling där alla spelare tillsammans bidrar genom sin startavgift till forskningen för kvinnors hälsa genom insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa