Middag 26/12-29/1

Under mellandagarna har vi en fast meny med en förrätt, en varmrätt som går att få med fisk, kött eller vegetarisk samt en dessertbuffé.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Sportlov och påsklov

Under sport- och påskloven har vi trevliga aktiviteter och erbjudanden för familjer. 

Vinterpaket

Nu har vintern kommit på riktigt till Orbaden. Vi har paket med möjlighet till både utförsåkning och längdskidor. Förutom detta har vi plogat för skridskor och uthyrning av både snöskor och sparkar. 

Mer information om våra vinterpaket hittar du här

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men att döma av filmen så är det nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen. Känner du att jobbet skulle passa dig så kontakta oss gärna.