a la carte meny 25/2-27/5

A la carte meny fredagar och lördagar.

Under vardagar serverar vi en fast 3-rätters meny varje kväll. 

En 3-rättersmeny inkl tillval ingår i halv- och helpensionspaket. 

_______________________________________

Förrätt

Nässelsoppa smaksatt med champagne, serveras med vaktelägg, kallpressad rapsolja samt torkad grönkål. 120:-

Sauterad sparris. Serveras med tryffelcrème, picklade rabarber, hyvlad rödbeta samt dillvinägrett. 125:-

Tillval: Rökt regnbåge från Lottefors 45:-

*

Varmrätt

Vitlöksbakade betor. Serveras med potatispuré, örtfrästa linser, picklad kålrot samt ramslökssky.  235:-

Citrongrillad gemsallad. Serveras med potatisterrin med röda linser och timjan, rostad blomkål, smörsås samt picklad tomat. 215:-

Välj till kvällens kött eller fisk. 100:-

*

Dessert

Dessertbuffé

Med crème brûlée , pannacottor, chokladmousse, tryfflar, frukt m.m. 135:-

Osttallrik
Med ostar från Järvsö, Frankrike, Italien m.m serveras med Orbadens marmelad samt knäcke från Janssons bröd i Ljusdal. 125:-

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

.Orbadenstämman. 3-4 augusti

Buskspel, kurser, konserter och mycket mer. Under dagarna två fyller vi hela byn med musik och kultur.

Midsommar i Orbaden

Vi tycker att Orbaden är vackert hela året runt, men kanske lite extra just kring midsommar.
Detta år erbjuder vi midsommarbuffé i vår restaurang och 2 trevliga midsommarpaket

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.