Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Många är stamgästerna som talar om den speciella ”Orbadenkänslan”. Våra välutbildade kockar och vår hängivna personal, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en upplevelse och njutning.

Hos oss ligger fokus på ”härproducerat” – våra menyer kretsar kring vad vår egna 2000 kvm odling har att erbjuda för säsongen. Det vi inte odlar själva köper vi i största möjliga mån från lokala producenter. Fokus ligger också på mycket grönt, det ska vara gott och enkelt att äta nyttigt – men vi vill heller inte förneka någon möjligheten att frossa i hemlagad prinsesstårta eller kökets berömda Janssons frestelse.  

 

Välkommen!

Joel Eriksson
Restaurangchef

Ur vår unika DRINKMENY

peter stormare

björnklo & björntass

Blåbär har alltid legat mig varmt om hjärtat. De botar många åkommor och ger en söta kyssar när man äter dem färska i skogen… man blir alldeles blå om läpparna. Färska granskott är ren poesi under några få vårveckor här i Hälsingland. Hälsingecitroner kallar jag dem. De helar och läker inre och yttre åkommor.

Se vår

RIVIERANS KAFFEKASK

Mackmyra Mack, Tevsjö Premium Punsch, Hälsingekaffe och grädde

GRANSKOTTSMARTINI

Orbaden Gin, Tevsjö granskotts-sirapssnaps och granskottsolja

DOMHERREN

Orbadens Gin, rönnbär, torkade rönnbär, citron och sodavatten

BJÖRNKLO

Tevsjö Black Chai vodka, Loos Blåbärssylt, Tevsjö Premium Punsch, citron och ananas

JUST NU

Alla Hjärtans dag

 

Håll nyårslöftet eller unna dig en härlig behandling.

Just nu har vi behandlingstider lediga på många vardagar och även vissa helger.

Vi har även dagliga träningspass och gym som kan bokas enstaka gånger och som ingår i våra spamedlemskap.

Du kan även nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.
Vi är anslutna till Epassi.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.