Vi rekommenderar

1 | Magnesium wellness treatment

 50 min / 80 min     1045:-/1295:-

Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler.

Vi börjar med torrborstning följt av en djupgående helkroppsmassage. I behandlingen används en stärkande mineralkräm som innehåller en hög halt av bland annat magnesium, som har en positiv mineraliserande effekt på kroppen. Behandlingen avslutas med en skalpmassage. En skön behandling som har god effekt på trötta muskler och leder.

2 | Ginger renewal

80 min   1295:-

En uppfriskande saltskrubb blandad med gingerolja ökar kroppens cirkulation vilket mjukar upp muskelknutar i kroppen. Därefter följer en avslappnande massage för rygg, nacke och axlar med varm gingerolja samt varma helande stenar. Behandlingen avslutas med en huvud- och fotmassage. En behandling för dig som har ont i muskler och leder, då ginger (ingefära) är antiinflammatoriskt och kan ge lindring.

3 | Neroli blossom sensory experience

80 min   1295:-

Väck sinnena med signaturdoften av neroli i denna djupt avslappnande, men ändå upplyftande massageupplevelse med energibalansering, renande reflexologibaserad fotritual med eukalyptus som gör sinnet klart, en lymfatisk torrborstningsteknik följt av en djupgående mindfullnessmassage med neroliolja. En behandling för alla sinnen och en upplevelse från topp till tå.

4 | Spirulinainpackning

80 min  1295:-

Väck dina sinnen med denna renande resa av förnyelse. Upplev en energigivande saltskrubb blandad med eukalyptus. En utrensande samt näringsgivande spirulinaalg appliceras därefter från topp till tå och kroppen bäddas in i ett värmetäcke då algen kan verka under tiden som det utförs en enklare ansiktskur. Behandlingen avslutas med en återfuktande applicering. Ett perfekt alternativ i kombination med detox och inför vår/ sommar då spirulina utöver sin renande effekt även ger en fin lyster/spänst till huden.

välkommen
att boka

Bokningsförfrågan

Våra paket och erbjudande bokas på telefon: 0278-62 15 00 eller via detta formulär:

JUST NU

Sportlov och påsklov

Under sport- och påskloven har vi trevliga aktiviteter och erbjudanden för familjer. 

Vinterpaket

Nu har vintern kommit på riktigt till Orbaden. Vi har paket med möjlighet till både utförsåkning och längdskidor. Förutom detta har vi plogat för skridskor och uthyrning av både snöskor och sparkar. 

Mer information om våra vinterpaket hittar du här

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men att döma av filmen så är det nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen. Känner du att jobbet skulle passa dig så kontakta oss gärna.