inomhusaktiviteter

Nu en hel karat bättre!                                                

Varje lag får nöjet att lösa en uppgift medan de andra sitter kvar vid borden och satsar på utgången. Roliga och tokiga utmaningar väntar lagen i denna tävling. Här skrattar vi mycket gott tillsammans. Samarbete, glädje och framgång är nyckelorden. Mycket engagerande för både ”publik” och de som är aktiva med uppgiften. Nu trimmad utformning. Lagen väljer på vilken nivå de vill utmana sig. Tuffare satsning ger större belöning – om de lyckas!

Champagne och choklad till det vinnande laget. 

Aktiviteten tar 1,5 timme och passar en grupp med 10-60 deltagare.

Pris: 350 SEK/person exkl moms. Mängdrabatt vid fler än 30 deltagare.

Lägg in en instruktörsledd bensträckare för att få ett effektivare möte med vakna medarbetare.

15-20 min uppiggande rörelser som avslutas med en kort fokusering/meditation. Inget ombyte krävs.

Pris: 300 SEK inkl moms, 283 SEK exkl moms.

En dag fylld av konferenser och möten kan få huvudet att bli proppfullt och man blir lätt trött. Att då bara fly vardagen och tänka på något annat en liten stund kan vara väldigt skönt. Vad passar inte bättre då än att se en trollkarl, ett litet framträdande och bara fångas i magins värld och skjuta allt annat åt sidan.

Jakob Ljungkvist Leffler har många års erfaranhet som trollkarl och har haft kunder som Bank of Amercia, Universal Music och Peace and Love-festivalen. Under de senaste åren har han gjort ca 1000 framträdanden och underhållit över 70 000 människor i vårt avlånga land. BESÖK gärna Jacobs hemsida: www.jacobljungqvist.se

En föreställning med Jakob innehåller skratt och glädje, mycket publikkontakt och medverkan, men även många tappade hakor. En väldigt trevlig stund helt enkelt!

Vill man lägga ett framträdande mitt på dagen som ett avbrott i konferensen eller ha den till middagen på kvällen, det bestämmer man själv. Kanske vill man ha två olika framträdanden, ett på dagen och ett till middagen? Eller varför inte mingeltrolleri vid borden då man äter. Jakob skräddarsyr framträdandena efter erat behov.

Det skall vara roligt att åka på konferens!

Priser: 3200 SEK exkl moms för 35 minuter föreställning eller 1700 SEK exkl moms för en timmes mingelmagi

Paketpris, föreställning och mingelmagi: 4200 SEK exkl moms.

En rolig lagtävling i musikens värld uppdelad i fyra grenar.

Ni får skapa skön sång, minnas eller gissa svaren på frågor om artister och låtar. Ja till och med uppträda och sjunga i jakten på segern. Allt sker med frivillighet, så att alla har roligt i denna aktivitet.

Champagne och choklad till vinnarna!

Inomhusaktivitet som tar cirka 1,5 timme. För grupper på 10- 40 deltagare.

Pris: 350 SEK/person exkl moms

Våra kära barn i TV försöker tala om vad de tänker på, men de tänker ju lite annorlunda… så vad beskriver de? Klurig och roligt där en snabb gissning belönas, men ibland kan det vara bättre att vänta på att ett barn till berättar. Lagtävling där fantasi och förnuft behöver kombineras. Här gäller det att samarbeta väl mellan skratten. Barnens ”gåtor” varvas med annat grupparbete i högt tempo.

Champagne och choklad till vinnarna!

En lättsam och festlig inomhusaktivitet på 1,5 timme för 10-30 deltagare.

Pris 350 SEK/person, moms tillkommer.

JUST NU

.Orbadenstämman. 3-4 augusti

Buskspel, kurser, konserter och mycket mer. Under dagarna två fyller vi hela byn med musik och kultur.

Midsommar i Orbaden

Vi tycker att Orbaden är vackert hela året runt, men kanske lite extra just kring midsommar.
Detta år erbjuder vi midsommarbuffé i vår restaurang och 2 trevliga midsommarpaket

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.