facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Apartments

För dig som stannar lite längre, behöver mer utrymme eller kommer med familjen rekommenderar vi våra trevliga lägenheter.

Här får du förutom sovrum och renoverade helkaklade badrum även ett litet allrum.

Du kan välja om du vill ha ett eller två sovrum. Lägenheterna finns på markplan eller en trappa upp och har två till fem bäddar, de flesta har ett litet pentry med kylskåp och vattenkokare.

I några av dessa lägenheter tillåter vi husdjur. Ring eller maila oss innan ni gör en bokning för att se att det finns lediga rum för husdjur.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.