facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

indoor activities

Put in an instructor-led leg stretcher to have a more efficient meeting with awake employees.

15-20 min inhilating movements that end with a short focus/meditation. No change is required.

Price: 300 SEK incl VAT, 283 SEK excluding VAT.

Jakob Ljungkvist – Trollkarl & underhållare En dag fylld av konferenser och möten kan få huvudet att bli proppfullt trött. Det kan då vara väldigt skönt att då bara få fly vardagen och tänka på något annat än kalkyler samt information. Vad passar då inte bättre än ett magiskt litet framträdande som avbrott och skjuta konferensandet åt sidan för en liten stund?

Svaret på frågan är Jakob Ljungkvist. Han är underhållande trollkarl med många års erfarenhet. Med över 2500 framträdanden i sex olika länder är han idag en av Sveriges mest anlitade trollkarlar. Bland kunderna finn Universal Music, Fritidsresor och Bank of America.

Oavsett om det är på Grand Hotel i den polska staden Sopot, eller i Lycksele eller på Nobelfestens efterfest, så resulterar ett möte med Jakob och hans magi i mången tappade hakor. Trolleri blandas med mycket humor och publikmedverkan. Det här är magi från hälsingeskogarna när det är som bäst. En magisk och underhållande stund helt enkelt.

Vill man lägga in ett framträdande mitt under konferensdagen eller en show till middagen senare på kvällen, så bestämmer man det själv. Eller varför inte mingeltrolleri bland borden i samband med konferensmiddagen? Eller en magisk heldag med litet framträdande under dagen, samt mingeltrolleri och show på kvällen? Ja, allt är möjligt. Tillsammans med personalen på Orbaden Spa & Resort och ni som kund skräddarsyr Jakob underhållningen efter era behov och så att det blir så magiskt som möjligt.

Det ska vara roligt att åka på konferens!

Priser: 10.000 SEK exkl moms för 40 minuter föreställning eller 5000 SEK exkl moms för en timmes mingelmagi

Paketpris, föreställning och mingelmagi: 12500 SEK exkl moms.

Här får man ta ett steg tillbaka och försöka se saker från en annan vinkel. För att kunna lösa uppgifter, som kanske inte är så kluriga som man först tror.

Genom att lyssna noggrant på varandra kanske ni tillsammans listar ut vem spionen är, spränger ballongerna snabbast eller löser puzzlet som ni trodde var omöjligt.

Allas förmågor och kunskaper är värdefulla.

 

Inomhusaktivitet på 1,5 timme för 4-40 deltagare.

Price 350 SEK/person, VAT is added.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.