indoor activities

Put in an instructor-led leg stretcher to have a more efficient meeting with awake employees.

15-20 min inhilating movements that end with a short focus/meditation. No change is required.

Price: 300 SEK incl VAT, 283 SEK excluding VAT.

Jakob Ljungkvist – Trollkarl & underhållare En dag fylld av konferenser och möten kan få huvudet att bli proppfullt trött. Det kan då vara väldigt skönt att då bara få fly vardagen och tänka på något annat än kalkyler samt information. Vad passar då inte bättre än ett magiskt litet framträdande som avbrott och skjuta konferensandet åt sidan för en liten stund?

Svaret på frågan är Jakob Ljungkvist. Han är underhållande trollkarl med många års erfarenhet. Med över 2500 framträdanden i sex olika länder är han idag en av Sveriges mest anlitade trollkarlar. Bland kunderna finn Universal Music, Fritidsresor och Bank of America.

Oavsett om det är på Grand Hotel i den polska staden Sopot, eller i Lycksele eller på Nobelfestens efterfest, så resulterar ett möte med Jakob och hans magi i mången tappade hakor. Trolleri blandas med mycket humor och publikmedverkan. Det här är magi från hälsingeskogarna när det är som bäst. En magisk och underhållande stund helt enkelt.

Vill man lägga in ett framträdande mitt under konferensdagen eller en show till middagen senare på kvällen, så bestämmer man det själv. Eller varför inte mingeltrolleri bland borden i samband med konferensmiddagen? Eller en magisk heldag med litet framträdande under dagen, samt mingeltrolleri och show på kvällen? Ja, allt är möjligt. Tillsammans med personalen på Orbaden Spa & Resort och ni som kund skräddarsyr Jakob underhållningen efter era behov och så att det blir så magiskt som möjligt.

Det ska vara roligt att åka på konferens!

Priser: 10.000 SEK exkl moms för 40 minuter föreställning eller 5000 SEK exkl moms för en timmes mingelmagi

Paketpris, föreställning och mingelmagi: 12500 SEK exkl moms.

Här får man ta ett steg tillbaka och försöka se saker från en annan vinkel. För att kunna lösa uppgifter, som kanske inte är så kluriga som man först tror.

Genom att lyssna noggrant på varandra kanske ni tillsammans listar ut vem spionen är, spränger ballongerna snabbast eller löser puzzlet som ni trodde var omöjligt.

Allas förmågor och kunskaper är värdefulla.

 

Inomhusaktivitet på 1,5 timme för 4-40 deltagare.

Price 350 SEK/person, VAT is added.

JUST NU

Påsk och påsklov

Under påskhelgen och efterföljande påsklov har vi mycket aktiviteter och trevliga erbjudanden för såväl par som barnfamiljer.

Slowdown weekend med Magnus lindroth 28-30/4

YOGA SLOW DOWN riktas till dig personligen med fokus på rörelseglädje och inre styrka som ger flöde och livskraft.

Syftet med kursen är att ge bättre balans i livet, med mindre stress, mer energi och ett inre lugn.
Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med genomträngande fokus. Vi tydliggör vad det är som får dig att lyckas och må bra i din vardag.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.