facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Gästupplevelsen i fokus gav utdelning

Gästupplevelsen i fokus gav utdelning i Best Guest Experience Award 2018 Under Spadagarna, årets största branschevent för spabranschen i Norden, utsågs vinnarna av Svenska Spahotells nyinstiftade pris ”Svenska Spahotells Best Guest Experience Award”.* 

Guldet tilldelades Upper House Spa, det unika, femstjärniga spahotellet beläget högst upp i Gothia Towers mittersta torn, i hjärtat av Göteborg. 

Svenska Spahotell gratulerar Lisette Norberg, Director of Front Office & Spa på Upper House, till det välförtjänta priset för bästa gästupplevelse bland svenska spaanläggningar. – Vad betyder den här prestigefulla utmärkelsen för er? – Fantastiskt roligt! Så härligt att vårt engagemang och passion ger resultat. Vårt team brinner för att erbjuda våra gäster en unik spaupplevelse och att få denna utmärkelse från just dem betyder extra mycket, säger en stolt Lisette.

Loka Brunn belönades med Silver och vi på Svenska Spahotell gratulerar Mia Spendrup på Loka Brunn. – Den fina andraplatsen i denna kategori innebär att ni erbjuder Sveriges näst bästa gästupplevelse bland spahotell. Vad är så unikt med Loka Brunn? – Vi är väldigt glada och stolta över det här priset, speciellt med tanke på att resultatet är baserat på vad våra gäster tycker om oss. Våra gäster är det viktigaste vi har och vi arbetar hela tiden med att säkerställa att vår höga servicenivå upprätthålls, säger Mia Spendrup.

Nyrenoverade Orbaden Spa & Resort fick Brons av de svenska spakunderna. Grattis till Helene Åkerström Hartman, Orbadens ägare, till en hedrande tredjeplats i Svenska Spahotells Best Guest Experience Award 2018. Priset innebär att ert hotell är ett av de tre bästa spahotellen i Sverige och faktiskt konkurrerar ut flera betydligt större och mer välkända anläggningar. Vad är hemligheten med att gästerna trivs så bra på Orbaden Spa & Resort? Vad betyder priset för er? – Otroligt roligt! Vi får ju höra det hela tiden från våra gäster och då tänker man lite att de är snälla, men det här är ju fakta, ler Helene och fortsätter; – Jag tror att gästerna uppskattar den varma personliga atmosfären. Det är en äkta och genuin upplevelse att vara hos oss. Av personalen har de flesta jobbat i många år, är kunniga och engagerade. Vi har en egen profil med mycket lokal prägel och spakänslan och lugnet finns på hela anläggningen. Orbaden ligger på en alldeles unik plats och för en spaanläggning är det svårt att hitta en mer passande och vackrare miljö!

Föreningen Svenska Spahotell består av ett 40-tal noga utvalda spahotell och dagspaanläggningar med ett tydligt gemensamt fokus på högkvalitativa gästupplevelser. Med utmärkelser som denna vill vi sända ett motiverande budskap till våra anläggningar, då det så tydligt visar att det lönar sig att alltid ha gästupplevelsen i fokus. – Vi på Svenska Spahotell vet att det är just detta – fokus på gästernas totalupplevelse – som gör en anläggning framgångsrik, säger Sara Hellgren, marknadsansvarig på Svenska Spahotell.  

– Något som är extra roligt med årets tre pristagare är att det visar bredden bland våra fantastiska medlemsanläggningar, fortsätter Sara. Upper House i Göteborg, ett relativt nytt, femstjärnigt cityhotell i lyxsegmentet, Loka Brunn i Bergslagen, en anrik kurortsanläggning från 1700-talet och Orbaden Spa & Resort, en liten, privatägd anläggning med naturskönt läge i Hälsingland, har med sina helt olika lägen och förutsättningar lyckats med samma sak, nämligen att möta och överträffa gästernas förväntningar på sin spavistelse. 

– Vi hoppas att detta inspirerar våra övriga medlemsanläggningar att fortsätta att fokusera på utveckling av  gästupplevelsen. Årets pristagare visar tydligt att det inte handlar om geografi, standard eller prisklass för att kunna erbjuda gästerna den bästa upplevelsen – det handlar om rätt inställning och att vilja sätta kunden i fokus, avslutar Sara.   

*Resultatet är baserat på över 100 000 recensioner hämtade från 250 sajter, som Facebook, Tripadvisor, Google, Expedia etc under de senaste 24 månaderna. Denna rapport tas fram av programvaran TrustYou som levereras av TAC IT.

Fotnot: Utmärkelsen ”Svenska Spahotells Best Guest Experience Award” kan tilldelas spaanläggningar som ingår i föreningen Svenska Spahotell. Spaanläggningar utanför föreningen är inte med i bedömningsunderlaget. För att vara medlem i Svenska Spahotell behöver man uppfylla ett antal kriterier, baserade på de fyra hörnstenarna inom spa; fysisk träning, vila, mat & dryck samt behandlingar. Mer information om samtliga medlemsanläggningar kan fås på svenskaspahotell.se

Dela:

Mer nyheter

Orbaden inspirerar

Den 7 maj bjöd Orbaden Spa och Resort in till Orbaden Inspirerar som är en välgörande dela-med-dig-gala som återkommer med ojämna mellanrum.  Denna gång samlades drygt 300

Läs mer »
Helene Åkerström, VD och ägare av Orbaden Spa & Resort

Årets kvinna i besöksnäringen.

Årets kvinna i besöksnäringen tilldelades Helene Åkerström Hartman, vd och ägare av Orbaden Spa & Resort i Vallsta. Vista skriver att hon får utmärkelsen för bland annat ha utvecklat

Läs mer »

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.