GRAND TRAVEL AWARDS 2018

Orbaden Spa & Resort är ett av de åtta hotell som nominerats i kategorin Bästa enskilda hotell i Sverige

Nomineringen görs av en jury bestående av representanter från resebranschen och vem som vinner blir offentligt på galan som går av stapeln den 12 februari på Hotel At Six i Stockholm.

Det är i fint sällskap som Orbaden tar plats på nomineringslistan i kategorin, som dessutom är ny för i år.
Andra nominerade hotell är bland andra Grand Hotel i Stockholm, Haymarket by Scandic i Stockholm och Copperhill Mountain Lodge i Åre.

Helene Åkerström Hartman kommenterar nomineringen:

– För tio år sedan skrev vi i vår affärsplan att vi skulle bli ett av Sverige 10 ”måste-hotell”

alltså ett av de hotell som man bör ha besökt. Det här känns som ett fint kvitto på att vi är där nu.

Särskilt kul tycker Helene det är att hotellet är nominerat första gången priset delas ut i den här kategorin, och naturligtvis efter den senaste tidens ombyggnationer som varit en stor satsning. Men hon vill inte åt sig hela äran själv.

– Vi har haft stor draghjälp i den här satsningen av våra inredare och Orbaden-ambassa- dörer, t ex Victoria Silvstedt och Peter Stormare, som verkligen älskar Orbaden och åter- kommer ofta.

Peter Stormare sitter sedan en tid till och med i vår styrelse, men alla inredare är väldigt engagerade och har naturligtvis bidragit till att vi har fått den här uppmärksam- heten, både nationellt och utanför landets gränser.

Sen gäller det förstås att vi följer upp uppmärksamheten på ett bra sätt och där ser jag att vi har lyckats med det vi vill göra, nämligen att ge varm och äkta service på hälsingevis. Så alla som jobbar kan känna sig lika stolta som jag är!

FÖR YTTERLIGARE KOMMENTARER KONTAKTA:

Helene Åkerstöm Hartman, grundare och VD

070-672 67 00 helene.akerstrom@orbaden.se

Kristian Nebes, Hotellchef

070-461 71 01 kristian.nebes@orbaden.se

MER INFORMATION:

Travel News offentliggörande av nomineringen:

Bakgrund om Grand Travel Awards:

Grand Travel Awards är en gala som anordnas av tidningen Travel News. De har delat ut branschpriser sedan 1993. Kategorin Bästa enskilda hotell i Sverige är ny för i år. travelnews.se/grand-travel-award/

Dela:

Mer nyheter

Orbaden inspirerar

Den 7 maj bjöd Orbaden Spa och Resort in till Orbaden Inspirerar som är en välgörande dela-med-dig-gala som återkommer med ojämna mellanrum.  Denna gång samlades drygt 300

Läs mer »
Helene Åkerström, VD och ägare av Orbaden Spa & Resort

Årets kvinna i besöksnäringen.

Årets kvinna i besöksnäringen tilldelades Helene Åkerström Hartman, vd och ägare av Orbaden Spa & Resort i Vallsta. Vista skriver att hon får utmärkelsen för bland annat ha utvecklat

Läs mer »

JUST NU

Yogahelg med Malin Berghagen 24-27/11

Njut av en helg fylld med yoga, god mat och dryck tillsammans med Malin Berghagen .Detta ingår, logi i 2 nätter, frukost, spaentré, 2 middagar, champagneprovning,  träningspass samt föreläsning. 

 

Höstlovspaket med halloweendisco 29/10

Boka en eller två nätter med ankomst 29/10. 1 barn upp till 15 år följer med gratis för varje vuxen. Söndagen har vi extra barntider på spa och ett halloweendisco. Hele veckan serverar vi en trevlig barnbuffé och har aktiviteter för barnen.

Hjärtgolfen

Vi är glada att i år kunna vara med och sponsra Hjärtgolfen.

Hjärtgolfen är en tävling där alla spelare tillsammans bidrar genom sin startavgift till forskningen för kvinnors hälsa genom insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa