facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

GRAND TRAVEL AWARDS 2018

Orbaden Spa & Resort är ett av de åtta hotell som nominerats i kategorin Bästa enskilda hotell i Sverige

Nomineringen görs av en jury bestående av representanter från resebranschen och vem som vinner blir offentligt på galan som går av stapeln den 12 februari på Hotel At Six i Stockholm.

Det är i fint sällskap som Orbaden tar plats på nomineringslistan i kategorin, som dessutom är ny för i år.
Andra nominerade hotell är bland andra Grand Hotel i Stockholm, Haymarket by Scandic i Stockholm och Copperhill Mountain Lodge i Åre.

Helene Åkerström Hartman kommenterar nomineringen:

– För tio år sedan skrev vi i vår affärsplan att vi skulle bli ett av Sverige 10 ”måste-hotell”

alltså ett av de hotell som man bör ha besökt. Det här känns som ett fint kvitto på att vi är där nu.

Särskilt kul tycker Helene det är att hotellet är nominerat första gången priset delas ut i den här kategorin, och naturligtvis efter den senaste tidens ombyggnationer som varit en stor satsning. Men hon vill inte åt sig hela äran själv.

– Vi har haft stor draghjälp i den här satsningen av våra inredare och Orbaden-ambassa- dörer, t ex Victoria Silvstedt och Peter Stormare, som verkligen älskar Orbaden och åter- kommer ofta.

Peter Stormare sitter sedan en tid till och med i vår styrelse, men alla inredare är väldigt engagerade och har naturligtvis bidragit till att vi har fått den här uppmärksam- heten, både nationellt och utanför landets gränser.

Sen gäller det förstås att vi följer upp uppmärksamheten på ett bra sätt och där ser jag att vi har lyckats med det vi vill göra, nämligen att ge varm och äkta service på hälsingevis. Så alla som jobbar kan känna sig lika stolta som jag är!

FÖR YTTERLIGARE KOMMENTARER KONTAKTA:

Helene Åkerstöm Hartman, grundare och VD

070-672 67 00 helene.akerstrom@orbaden.se

Kristian Nebes, Hotellchef

070-461 71 01 kristian.nebes@orbaden.se

MER INFORMATION:

Travel News offentliggörande av nomineringen:

Bakgrund om Grand Travel Awards:

Grand Travel Awards är en gala som anordnas av tidningen Travel News. De har delat ut branschpriser sedan 1993. Kategorin Bästa enskilda hotell i Sverige är ny för i år. travelnews.se/grand-travel-award/

Dela:

Mer nyheter

Orbaden inspirerar

Den 7 maj bjöd Orbaden Spa och Resort in till Orbaden Inspirerar som är en välgörande dela-med-dig-gala som återkommer med ojämna mellanrum.  Denna gång samlades drygt 300

Läs mer »
Helene Åkerström, VD och ägare av Orbaden Spa & Resort

Årets kvinna i besöksnäringen.

Årets kvinna i besöksnäringen tilldelades Helene Åkerström Hartman, vd och ägare av Orbaden Spa & Resort i Vallsta. Vista skriver att hon får utmärkelsen för bland annat ha utvecklat

Läs mer »

JUST NU

Äntligen får vi starta årets odlingar

Nu planteras de första frön och plantorna till årets odling. Under delar av sommaren och hösten kommer vi åter kunna ha dagsfärska grönsaker från på våra menyer som färdats mindre än 200 meter från jord till bord. 

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.