facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Vovven och vi

2 dygn  – 9-11/5

Ta med din bästa vän till Orbaden och njut av en helg där vi förenar naturupplevelser med vardagsträning.
Under helgen kommer vi att träna på följsamhet i koppel, inkallning och möten med andra hundar. Detta i kombination med promenader, god mat och spa.

Denna helg görs i samarbete med Vera Nyström från Vovven och Jag.
Vera är en certifierad hundbeteendeutredare och hundinstruktör, hon är H-märkt hos Sveriges Hundföretagare, en kvalitetsstämpel för hög kvalitet beträffande kompetens, handlag med hund och professionalism..  Vovven & Jag  i Orbaden som består av en halv hektar lekpark för hundar, hundkurser, privata träningar och ett hundcafé på sommaren. 
Hennes kollega heter Uffe som är en glad 60- kilos blandras kille i sina bästa år.

  • Logi 2 nätter
  • 2 st 3-rättersmiddagar
  • 3 träningspass
  • Samling och införsnack
  • 1 st lunch 
  • Spa entrance
  • 2 st frukostbuffé
  • Dokumentation via mail

Pris från: 4995:- sek per person och hund i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 1000:-

Eller kontakta oss på info@orbaden.se eller 0278-621500

Program: 

Fredag
17:00 samling och genomgång med Vera.
18:00 Fri tid för spa.
19:30 Middag
Lördag
08-10 Frukost
10:15 Förmiddags pass med träning
12:30 Lunch
14:00 Eftermiddagspass med träning
16:00 Fri tid för promenader eller spa.
19:00 Middag
Söndag
07:00 Promenad och luft på stranden med Vera och Uffe
08-10 Frukost
11:00 utcheckning.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

julmarknad på gästgivars 15/12

Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad.  Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.

Årets julbord

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.