facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Together with our competent and creative kitchen staff, we are entering a new decade!

We start the new decade with a complete kitchen renovation. The existing kitchen is expanded and equipped from floor to ceiling. We continue to develop the food and follow the trend towards even more local food and delicious green dishes. But we also keep our traditional and appreciated home dishes.

Own plantations and better kitchens

At Orbaden we had a lovely summer with our own cultivation. We would like to continue to do so in the coming summers. The new kitchen gives us more opportunity to take care of our homegrown crops. We also get a little more spacious and more people can work at the same time in the kitchen.

For almost a hundred years, Orbaden's restaurant has been serving food. The first kitchen was built back in 1926. Since then,
we saturated tourists from near and far, conference guests, tired housewives and wedding guests. Let's get ready for another 100 years.

Please contact us for more information

Helene Åkerstöm Hartman • Founder and CEO TEL: +46 (0)70-672 67 00
Email: helene.akerstrom@orbaden.se

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

julmarknad på gästgivars 15/12

Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad.  Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.

Årets julbord

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.