Together with our competent and creative kitchen staff, we are entering a new decade!

We start the new decade with a complete kitchen renovation. The existing kitchen is expanded and equipped from floor to ceiling. We continue to develop the food and follow the trend towards even more local food and delicious green dishes. But we also keep our traditional and appreciated home dishes.

Own plantations and better kitchens

At Orbaden we had a lovely summer with our own cultivation. We would like to continue to do so in the coming summers. The new kitchen gives us more opportunity to take care of our homegrown crops. We also get a little more spacious and more people can work at the same time in the kitchen.

For almost a hundred years, Orbaden's restaurant has been serving food. The first kitchen was built back in 1926. Since then,
we saturated tourists from near and far, conference guests, tired housewives and wedding guests. Let's get ready for another 100 years.

Please contact us for more information

Helene Åkerstöm Hartman • Founder and CEO TEL: +46 (0)70-672 67 00
Email: helene.akerstrom@orbaden.se

JUST NU

Påsk och påsklov

Under påskhelgen och efterföljande påsklov har vi mycket aktiviteter och trevliga erbjudanden för såväl par som barnfamiljer.

Slowdown weekend med Magnus lindroth 28-30/4

YOGA SLOW DOWN riktas till dig personligen med fokus på rörelseglädje och inre styrka som ger flöde och livskraft.

Syftet med kursen är att ge bättre balans i livet, med mindre stress, mer energi och ett inre lugn.
Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med genomträngande fokus. Vi tydliggör vad det är som får dig att lyckas och må bra i din vardag.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.