Middag

Middagen serveras mellan kl. 17:30-22:00, sista sittningen 20:00.
Ring för bordsbokning 0278-62 15 00.

 

A la Carte för sommaren

förrätter

Grillade primörer från Orbadens ekoodling.
Serveras med cremé på ost från Järvsö, picklade lokala tomater och rostade hasselnötter
(Vegetarisk)
125:-
*
Råraka på svenska rotfrukter.
Serveras med finhackad Orbadenlök, tångrom och emulsion med hjortron från hälsingemyrar.
(vegansk)
130:-

varmrätter


Grillad Spetskål.
Serveras med primörer från Orbaden, rökt marinerad tofu, picklad lök och emulsion på ramslök och apelsin.
240:-
*
Långtidbakade rovor och betor.
Serveras med krämig potatisterrin smaksatt med sesam och kikärtor, brytbönor från Orbaden och en sky smaksatt med fermeterad vilök.
235:-

Lägg till kvällen kött eller kvällens fisk till din varmrätt.
125:-

Dessertbuffé

Vi dukar fram ett urval av husets bästa desserter, frukt och bär.
135:-

Ostbricka

Här samsas lokala hantverksostar med favoriter från hela världen.
155:-

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Julbord

Nu öppnar vi bokningen av årets julbord. 
Passa på att boka i tid då det finns ett begränsat antal platser.

Champagneprovning med middag och övernattning.

Arrangeras tillsammans med champagnehuset Taittanger den 29/10

Nyårspaket

Fira in det nya året med oss!
Njut av fantastisk mat och dryck, avkopplande spa, nyårstal och underhållning