Middag

Middagen serveras mellan kl. 17:30-22:00, sista sittningen 20:00.
Ring för bordsbokning 0278-62 15 00.

 

A la Carte för sommaren

förrätter

Grillade primörer från Orbadens ekoodling.
Serveras med cremé på ost från Järvsö, picklade lokala tomater och rostade hasselnötter
(Vegetarisk)
125:-
*
Skördesallad.
Med grönsaker från vår ekologiska odling, ägg från Kista hönsgård, saltad friterad rotselleri, tryffelemulsion och vinägrett på vår egen vinäger.
(Vegetarisk)
Stor 180:-, Liten 120:-
*

Råraka på svenska rotfrukter.
Serveras med finhackad Orbadenlök, tångrom och emulsion med hjortron från hälsingemyrar.
(vegansk)
130:-

varmrätter

Rostad morot.
Serveras med puylinser smaksatta med körvel, rotselleripuré, krämig spenat och brynt smör.
225:-
*
Grillad Spetskål.
Serveras med primörer från Orbaden, rökt marinerad tofu, picklad lök och emulsion på ramslök och apelsin.
240:-
*
Långtidbakade rovor och betor.
Serveras med krämig potatisterrin smaksatt med sesam och kikärtor, brytbönor från Orbaden och en sky smaksatt med fermeterad vilök.
235:-

Lägg till kvällen kött eller kvällens fisk till din varmrätt.
125:-

Dessertbuffé

Vi dukar fram ett urval av husets bästa desserter, frukt och bär.
135:-

Ostbricka

Här samsas lokala hantverksostar med favoriter från hela världen.
155:-

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Tränings- och inspirationshelger med Joachim och Fi

MIDSOMMAR 2021

Champagneprovning

Kombinera en unik champagneprovning med representanter från huset Taittanger, med övernattning, 4-rätters middag och spa