facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Våra middagar

 I våra menyer arbetar vi så mycket som möjligt med råvaror från vår egna ekologiska odling.

Vi samarbetar också med fantastiska producenter av alla de olika slag i vår trakt för att du ska få en genomtänkt och ljuvligt smakrik måltid hos oss.

Smaklig måltid

a la carte meny

Fredag 24/1

Förrätt

Sparrissoppa

serveras med surdegskrutonger

rapsolja

145:-

Varmrätt

Variation på blomkål

som rostad, puré samt picklad

Serveras med puylinser, smörslungad svamp

och rosmarinsky

Att välja till Smörbakad torsk /grillad lammrygg

eller grillad tofu

335:-

Dessert

Orbadens dessertbuffé

135:-

Med reservation för ändringar.

Lördag 25/1

Förrätt

Västerbottenterrin

Serveras med citronemulsion, tångrom

samt picklad rödlök

145:-

Varmrätt

Saltbakade betor

Serveras med potatispuré

sparris, picklad kål samt rostad kålrot

Att välja till Halstrad rödingfilé/ helstekt oxfilé

´eller kikärtskroketter

335:-

Dessert

Orbadens dessertbuffé

135:-

Med reservation för ändringar

Gruppmenyer

För grupper över 10 personer har vi 2 gruppmenyer att välja mellan

Återkommer inom kort

Med reservation för ändringar

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Vovven och Vi

Ta med din bästa vän till Orbaden och njut av en helg där vi förenar naturupplevelser med vardagsträning.
Under helgen kommer vi att träna på följsamhet i koppel, inkallning och möten med andra hundar. Detta i kombination med promenader, god mat och spa.

Skidpaket

Passa på att åka skidor på längden eller utför. Vi har mängder av trevliga paket för vinter där liftkort eller matsäck ingår.

Övernattning med bubbelprovning

Tillsammans lär vi oss grunderna om mousserande vin och vad som skiljer de olika sorterna åt, vi provar utvalda mousserande vin och champagne och får samtidigt höra lite om vår huschampagne Taittingers spännande historia.