Tillsammans med vår kompetenta och kreativa kökspersonal tar vi steget in i ett nytt decennium!

Vi startar det nya årtiondet med en total köksrenovering. Det befintliga köket byggs ut och rustas från golv till tak. Vi jobbar vidare med att utveckla maten och följer trenden mot ännu mer lokal mat och härliga gröna rätter. Men vi behåller även våra traditionella och uppskattade husmansrätter.

Egna odlingar och bättre kök

På Orbaden hade vi en härlig sommar med egen odling. Det vill vi gärna fortsätta med under kommande somrar. Det nya köket ger oss större möjlighet att ta hand om våra egenodlade grödor. Vi får även lite rymligare och fler kan arbeta samtidigt i köket.

I snart hundra år har Orbadens restaurang serverat mat. Det första köket byggdes redan 1926. Sedan dess har
vi mättat turister från när och fjärran, konferensgäster, trötta husmödrar och bröllopsgäster. Nu rustar vi föratt det ska bli 100 år till.

Kontakta oss gärna för mer information

Helene Åkerstöm Hartman • Grundare och VD TEL: 070-672 67 00
E-POST: helene.akerstrom@orbaden.se

JUST NU

Yogahelg med Malin Berghagen 24-27/11

Njut av en helg fylld med yoga, god mat och dryck tillsammans med Malin Berghagen .Detta ingår, logi i 2 nätter, frukost, spaentré, 2 middagar, champagneprovning,  träningspass samt föreläsning. 

 

Höstlovspaket med halloweendisco 29/10

Boka en eller två nätter med ankomst 29/10. 1 barn upp till 15 år följer med gratis för varje vuxen. Söndagen har vi extra barntider på spa och ett halloweendisco. Hele veckan serverar vi en trevlig barnbuffé och har aktiviteter för barnen.

Hjärtgolfen

Vi är glada att i år kunna vara med och sponsra Hjärtgolfen.

Hjärtgolfen är en tävling där alla spelare tillsammans bidrar genom sin startavgift till forskningen för kvinnors hälsa genom insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa