Tillsammans med vår kompetenta och kreativa kökspersonal tar vi steget in i ett nytt decennium!

Vi startar det nya årtiondet med en total köksrenovering. Det befintliga köket byggs ut och rustas från golv till tak. Vi jobbar vidare med att utveckla maten och följer trenden mot ännu mer lokal mat och härliga gröna rätter. Men vi behåller även våra traditionella och uppskattade husmansrätter.

Egna odlingar och bättre kök

På Orbaden hade vi en härlig sommar med egen odling. Det vill vi gärna fortsätta med under kommande somrar. Det nya köket ger oss större möjlighet att ta hand om våra egenodlade grödor. Vi får även lite rymligare och fler kan arbeta samtidigt i köket.

I snart hundra år har Orbadens restaurang serverat mat. Det första köket byggdes redan 1926. Sedan dess har
vi mättat turister från när och fjärran, konferensgäster, trötta husmödrar och bröllopsgäster. Nu rustar vi föratt det ska bli 100 år till.

Kontakta oss gärna för mer information

Helene Åkerstöm Hartman • Grundare och VD TEL: 070-672 67 00
E-POST: helene.akerstrom@orbaden.se

JUST NU

Jul och nyår

 

Glöm inte att använda din friskvårdspeng

Nu börjar vi närma oss årets slut och det är hög tid att använda upp ditt friskvårdsbidrag. Det flesta företag tillåter spabehandlingar som friskvård. Fråga oss gärna om du behöver hjälp.

Vi är anslutna till Epassi.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.