facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Tillsammans med vår kompetenta och kreativa kökspersonal tar vi steget in i ett nytt decennium!

Vi startar det nya årtiondet med en total köksrenovering. Det befintliga köket byggs ut och rustas från golv till tak. Vi jobbar vidare med att utveckla maten och följer trenden mot ännu mer lokal mat och härliga gröna rätter. Men vi behåller även våra traditionella och uppskattade husmansrätter.

Egna odlingar och bättre kök

På Orbaden hade vi en härlig sommar med egen odling. Det vill vi gärna fortsätta med under kommande somrar. Det nya köket ger oss större möjlighet att ta hand om våra egenodlade grödor. Vi får även lite rymligare och fler kan arbeta samtidigt i köket.

I snart hundra år har Orbadens restaurang serverat mat. Det första köket byggdes redan 1926. Sedan dess har
vi mättat turister från när och fjärran, konferensgäster, trötta husmödrar och bröllopsgäster. Nu rustar vi föratt det ska bli 100 år till.

Kontakta oss gärna för mer information

Helene Åkerstöm Hartman • Grundare och VD TEL: 070-672 67 00
E-POST: helene.akerstrom@orbaden.se

JUST NU

Äntligen får vi starta årets odlingar

Nu planteras de första frön och plantorna till årets odling. Under delar av sommaren och hösten kommer vi åter kunna ha dagsfärska grönsaker från på våra menyer som färdats mindre än 200 meter från jord till bord. 

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.