facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Tillsammans med vår kompetenta och kreativa kökspersonal tar vi steget in i ett nytt decennium!

Vi startar det nya årtiondet med en total köksrenovering. Det befintliga köket byggs ut och rustas från golv till tak. Vi jobbar vidare med att utveckla maten och följer trenden mot ännu mer lokal mat och härliga gröna rätter. Men vi behåller även våra traditionella och uppskattade husmansrätter.

Egna odlingar och bättre kök

På Orbaden hade vi en härlig sommar med egen odling. Det vill vi gärna fortsätta med under kommande somrar. Det nya köket ger oss större möjlighet att ta hand om våra egenodlade grödor. Vi får även lite rymligare och fler kan arbeta samtidigt i köket.

I snart hundra år har Orbadens restaurang serverat mat. Det första köket byggdes redan 1926. Sedan dess har
vi mättat turister från när och fjärran, konferensgäster, trötta husmödrar och bröllopsgäster. Nu rustar vi föratt det ska bli 100 år till.

Kontakta oss gärna för mer information

Helene Åkerstöm Hartman • Grundare och VD TEL: 070-672 67 00
E-POST: helene.akerstrom@orbaden.se

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Vovven och Vi

Ta med din bästa vän till Orbaden och njut av en helg där vi förenar naturupplevelser med vardagsträning.
Under helgen kommer vi att träna på följsamhet i koppel, inkallning och möten med andra hundar. Detta i kombination med promenader, god mat och spa.

Skidpaket

Passa på att åka skidor på längden eller utför. Vi har mängder av trevliga paket för vinter där liftkort eller matsäck ingår.

Övernattning med bubbelprovning

Tillsammans lär vi oss grunderna om mousserande vin och vad som skiljer de olika sorterna åt, vi provar utvalda mousserande vin och champagne och får samtidigt höra lite om vår huschampagne Taittingers spännande historia.