CAROLINAS THINK GLOBAL ACT LOCAL

Local

Småländsk urkraft med en touch av Hälsingland. Carolina har gett sig i kast med inredningen av denna svit med just samma brinnande engagemang som är karakteristiskt för henne, oavsett om det handlar om idrott för ungdomar eller mänskliga rättigheter. 

Den skandinaviska delen ”Local” symboliserar hennes idrottsliga framgångar där hon med en oslagbar styrka och målmedvetenhet kämpat för Sverige. Rummet andas naturmaterial, återbruk och miljömedvetna val. I klockskåpet hittar du utvalda böcker från Carolinas egna bibliotek.

Värme, spontanitet och engagemang – din personlighet känns i rummet. Vi högaktar och håller på dig, samt njuter av dina smakfulla val.

Pris från 1775 SEK per person och natt

Husdjur är välkomna i detta rum, vänligen ange detta vid bokning.

Storlek 30 kvadratmeter

JUST NU

Yogahelg med Malin Berghagen 24-27/11

Njut av en helg fylld med yoga, god mat och dryck tillsammans med Malin Berghagen .Detta ingår, logi i 2 nätter, frukost, spaentré, 2 middagar, champagneprovning,  träningspass samt föreläsning. 

 

Höstlovspaket med halloweendisco 29/10

Boka en eller två nätter med ankomst 29/10. 1 barn upp till 15 år följer med gratis för varje vuxen. Söndagen har vi extra barntider på spa och ett halloweendisco. Hele veckan serverar vi en trevlig barnbuffé och har aktiviteter för barnen.

Hjärtgolfen

Vi är glada att i år kunna vara med och sponsra Hjärtgolfen.

Hjärtgolfen är en tävling där alla spelare tillsammans bidrar genom sin startavgift till forskningen för kvinnors hälsa genom insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa