facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

CAROLINAS THINK GLOBAL ACT LOCAL

Global

Med sin vanliga kraft, styrka och passion – har Carolina tagit sig an utmaningen att inreda denna svit. Globalsviten glöder som en varm röd sol över världens alla hörn.

Carolina delar generöst med sig av värdefulla minnen från Olympiska spel och böcker. I rummet känner vi värmen från en människa som brinner lika mycket för ungdomar och idrott som för rättvisa, miljö och mänskliga rättigheter. Låt värmen omfamna dig och sov så gott!

En del av intäkterna från detta rum kommer att gå till ett globalt välgörenhetsprojekt som överensstämmer med Carolinas värderingar. Tidigare donationer har gått till FNs Flicka-projekt. Just nu stödjer vi Oldarpoi Sverige, som arbetar i Kenya mot könsstympning och för att främja alla barns rätt till skolgång.

Husdjur är välkomna i detta rum, vänligen ange detta vid bokning.

Storlek 30 kvadratmeter

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.