CAROLINAS THINK GLOBAL ACT LOCAL

Global

Med sin vanliga kraft, styrka och passion – har Carolina tagit sig an utmaningen att inreda denna svit. Globalsviten glöder som en varm röd sol över världens alla hörn.

Carolina delar generöst med sig av värdefulla minnen från Olympiska spel och böcker. I rummet känner vi värmen från en människa som brinner lika mycket för ungdomar och idrott som för rättvisa, miljö och mänskliga rättigheter. Låt värmen omfamna dig och sov så gott!

En del av intäkterna från detta rum kommer att gå till ett globalt välgörenhetsprojekt som överensstämmer med Carolinas värderingar. Tidigare donationer har gått till FNs Flicka-projekt. Just nu stödjer vi Oldarpoi Sverige, som arbetar i Kenya mot könsstympning och för att främja alla barns rätt till skolgång.

Pris från 1775 SEK per person och natt

Husdjur är välkomna i detta rum, vänligen ange detta vid bokning.

Storlek 30 kvadratmeter

JUST NU

Yogahelg med Malin Berghagen 24-27/11

Njut av en helg fylld med yoga, god mat och dryck tillsammans med Malin Berghagen .Detta ingår, logi i 2 nätter, frukost, spaentré, 2 middagar, champagneprovning,  träningspass samt föreläsning. 

 

Höstlovspaket med halloweendisco 29/10

Boka en eller två nätter med ankomst 29/10. 1 barn upp till 15 år följer med gratis för varje vuxen. Söndagen har vi extra barntider på spa och ett halloweendisco. Hele veckan serverar vi en trevlig barnbuffé och har aktiviteter för barnen.

Hjärtgolfen

Vi är glada att i år kunna vara med och sponsra Hjärtgolfen.

Hjärtgolfen är en tävling där alla spelare tillsammans bidrar genom sin startavgift till forskningen för kvinnors hälsa genom insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa