facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

CAROLINAS THINK GLOBAL ACT LOCAL

Global

Med sin vanliga kraft, styrka och passion – har Carolina tagit sig an utmaningen att inreda denna svit. Globalsviten glöder som en varm röd sol över världens alla hörn.

Carolina delar generöst med sig av värdefulla minnen från Olympiska spel och böcker. I rummet känner vi värmen från en människa som brinner lika mycket för ungdomar och idrott som för rättvisa, miljö och mänskliga rättigheter. Låt värmen omfamna dig och sov så gott!

En del av intäkterna från detta rum kommer att gå till ett globalt välgörenhetsprojekt som överensstämmer med Carolinas värderingar. Tidigare donationer har gått till FNs Flicka-projekt. Just nu stödjer vi Oldarpoi Sverige, som arbetar i Kenya mot könsstympning och för att främja alla barns rätt till skolgång.

Pris från 1775 SEK per person och natt

Husdjur är välkomna i detta rum, vänligen ange detta vid bokning.

Storlek 30 kvadratmeter

JUST NU

sportlov

Under sportlovet har vi aktiviteter och bra rabatter för barnfamiljer. 

Påskweekend

29-31/3

Fira påsken i Orbaden med spa, god mat och underhållning. I paketet ingår middag och underhållning båda kvällarna, tillgång till spa på ankomstdag och mellandagen, frukostbuffé samt logi. Passa på att spendera dagarna i Järvsöbacken eller ute i våra trevliga skidspår.

Yogahelg med Malin Berghagen

5-7/4

Njut av en helg fylld med yoga, god mat och dryck tillsammans med Malin Berghagen .

Detta ingår, logi i 2 nätter, frukost, spaentré, 2 middagar, champagneprovning,  träningspass samt föreläsning.