DAGSPA

Spaentré ska alltid bokas innan. Vi kan inte garantera plats om det inte är bokat i förväg.

LYXENTRÉ

En badritual förhöjer din spavistelse hos oss. Du får en necessär innehållande lyxiga produkter från Kerstin Florian samt instruktioner om hur man använder produkterna i kombination med våra pooler och bastu. Det ger dig en dag som doftar gott, tar hand om din kropp och blir som en behandling som du utför själv på spaavdelningen. En enkel spaentré ingår.

Lyxentré måste förbokas.

Pris vardagar 695 SEK

Lördag, endast för boende gäster

Söndag 795 SEK

ENKEL SPAENTRÉ

Du får tillgång till spaavdelningen med pool, bastu, mineralsaltbad samt utomhuspooler. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor.

Dagens aktivitetspass ingår i vistelsen.

Spaentré måste förbokas.

Pris vardag 495 SEK

Lördag: endast för boende gäster

Söndag 595 SEK

Barn tom 14 år 350 SEK (gäller under särskilda barntider)

____________________________________________

SKÖNA VARDAG – Nu ingår en 50 minuters spabehandling

Kom till oss och njut av en dag på Orbaden Spa & Resort med vårt populära Sköna Vardagspaket.
Du får tillgång till vår spaavdelning med pooler, bastu, samt mineralsaltpool. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat.

Detta ingår i paketet: Valfri 50 minuters spabehandling, förmiddagskaffe, dagens aktivitetspass och en härlig lunchbuffé. Du får låna handduk, badrock och tofflor. Det går att välja mellan alla behandlingar i vår meny. Önskas det att uppgradera er behandling till en 80 minuters blir ett tillägg på 250 SEK.

Vill ni läsa om de olika behandlingarna hittar ni beskrivningar i vår behandlingsmeny.

Paketet går att boka måndag – fredag.

Vår spaavdelning är öppen måndagar 13:00- 20:00 tisdag-fredag 09:00-20:00

Pris: 1375 SEK/person.

________________________________________________________

LYXDAG

En heldag med med lyx för kropp & själ. Varva behandlingar med en stärkande promenad på stranden eller med en tur till vårt närmaste berg, Åsberget. Flyt i vår 35-gradiga mineralsaltpool som är givande för både din in- och utsida.  Du får tillgång till spaavdelningen med utomhuspooler, bastu, mineralsaltbad. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor.

Detta ingår i paketet: Kaffe/te med smörgås, lunchbuffé, ett glas bubbel ( med eller utan alkohol) spamassage på 50 minuter samt en valfri inpackning. Inpackningar du kan välja: Moor mud, Aroma, Spirulina eller Aloe vera.

Paketet går att boka måndag – fredag.

Vår spaavdelning är öppen måndagar 13:00- 20:00 tisdag-lördag 09:00-20:00 söndag 09:00-15:00

Pris: 2495 SEK/person.

_______________________________________________________

FREDAGSMYS

Ta tillfället i akt att lämna hemmet för en kväll och tillbringa fredagen här med varandra. I vårt fredagsmyserbjudande börjar ni eftermiddagen med att slappna av inne i vår spaavdelning. Här har ni tillgång till inom- och utomhuspooler, bastu samt mineralsaltbad. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor. Kvällen fortsätter med vår aufgussinspirerade basturitual där ni leds steg för steg av våran duktiga instruktör. Ritualen utförs i grupp och tar ungefär 30 minuter. Tillsammans får ni uppleva bastubad på ett helt nytt sätt där vi pendlar mellan varmt och kallt samtidigt som ni får njuta av väldoftande aromaoljor och härliga hud- och hårvårdsprodukter från Kerstin Florian. Kvällen avslutas sedan med en romantisk 3-rätters middag.

Detta ingår i paketet: Spaentré, Aufguss samt en 3-rättersmiddag.

Paketet går att boka fredagar.

Vår spaavdelning är öppen fredag 09:00-20:00.

Pris: 1 245 SEK/person.

_________________________________________________________________

SKÖNA SÖNDAG – Nu ingår en 50 minuters spabehandling och badritual

Kom till oss och njut av en skön söndag. Du får tillgång till vår spaavdelning med pool, bastu samt mineralsaltspool. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor. Badritualen gör att ni får ut det mesta utav våra olika pooler & bastu.

Detta ingår i paketet: Valfri 50 minuters spabehandling, vår badritual med necessär innehållande produkter samt instruktioner från Kerstin Florian och en stor lunchbuffé med dessert. Det går att välja mellan alla behandlingar i vår meny. Önskas det att uppgradera er behandling till en 80 minuters blir ett tillägg på 250 SEK.

Paketet går att boka söndagar.

Vår spaavdelning är öppen söndagar 09:00-15:00.

Pris: 1675 SEK/person.

_________________________________________________________________

TOPP TILL TÅ, 3 TIM

En kur som börjar med en kroppspeeling och ett avstressande kurbad, följt av en härlig moor mudinpackning som är djuprengörande och fuktighetsgivande. Därefter följer en helkroppsmassage med aromaolja, fotmassage samt en hand- och skalpmassage.

Pris 2895 SEK/person.