facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

LUNCHBUFFÉ

vecka 4

Lunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck. 

Lördag och söndag ingår dessert.

Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.

Mån-Fre 11.30-14.00   195:-

Lör-Sön 12.00-15.00   295:-

Vecka 4

Måndag

Ugnsbakad kycklingfilé med  gräddig skysås och vitlök serveras med rostad potatis.

Vegansk gryta med tofu, kokosmjölk samt ris.

Tisdag

Pocherad sej serveras med vitvinssås, ångade grönsaker samt kokt potatis.

Veganska biffar med soltorkad tomat serveras med vitlökscréme samt rostad potatis.

onsdag

Köttgryta med rödvin, sidfläsk serveras med potatismos.

Vegetarisk lasagne med tomat, timjan och vitlök.

Torsdag

Ugnsbakad torsk med skirat smör, kapris och rödbetor serveras med kokt potatis.

Vegetarisk paj med tomat, linser och ädelost.

Fredag

Örtbakad kotlettrad serveras med tomatsås samt stekt potatis.

Vegetarisk moussaka med timjan och rosmarin.

lördag

Rökt lax serveras med kokt potatis samt dillcréme.

Fläskfilé serveras med äppelcidersås samt rostad potatis.

Vegetarisk lasagne.

söndag

Pocherad torsk serveras med brynt smör, pepparrot samt kokt potatis.

Grillad entrecote serveras med timjanssky samt rostade rotfrukter.

Vegetarisk lasagne.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Vovven och Vi

Ta med din bästa vän till Orbaden och njut av en helg där vi förenar naturupplevelser med vardagsträning.
Under helgen kommer vi att träna på följsamhet i koppel, inkallning och möten med andra hundar. Detta i kombination med promenader, god mat och spa.

Skidpaket

Passa på att åka skidor på längden eller utför. Vi har mängder av trevliga paket för vinter där liftkort eller matsäck ingår.

Övernattning med bubbelprovning

Tillsammans lär vi oss grunderna om mousserande vin och vad som skiljer de olika sorterna åt, vi provar utvalda mousserande vin och champagne och får samtidigt höra lite om vår huschampagne Taittingers spännande historia.