facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip
Hoppa till innehållVår lunchbuffé serveras måndag till fredag och innehåller 2 varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten.
Helglunchen på lördagar och söndagar har en extra varmrätt och då ingår även dessert.
Måndag – fredag 12:00-14:00
Pris 195:-
Lördag 12:00-15:00
Pris 295:-
Söndag 12:00-14:00
Pris 295:-
VECKA 51
Kotlettrad serveras med champinjonsås och stekt potatis
Orbadens vegetariska gratäng
Ugnsbakad lax med chilicréme och couscoussallad
Vegetarisk lasagne med kantareller och lagrad ost
Köttgryta med rödvin, timjan och rökt fläsk. Serveras med kokt potatis
Vegetarisk paj med broccoli och tofu.
Fisk-och skaldjursgratäng med citron och fänkål
Veganska biffar med potatisgratäng och citronsky
Fläskfilégryta med svamp och portvin serveras med potatismos
Champinjonstroganoff med chili och dragon, serveras med ris
Dagens grillade kött, serveras med rostad potatis och skysås
Ugnsbakad torsk med basilika och tomat, serveras med fransk potatissallad
Helgens vegetariska
Jul inspirerad lunch
Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.
Dela gärna:
till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00
Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta.
För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.
Fredag 23/1 och lördag 24/1 har vi båda kvällarna besök av Synkopaterna från Uppsala. Fredagen kör vi ett Quiz med fina priser och på lördagen blir det underhållning till middagen och efter. För de som bokar 2 nätter med middag, spa och frukost denna helg ger vi dessutom 20% rabatt.