facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip
Hoppa till innehållVår lunchbuffé serveras måndag till fredag och innehåller 2 varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten.
Helglunchen på lördagar och söndagar har en extra varmrätt och då ingår även dessert.
Måndag – fredag 12:00-14:00
Pris 195:-
Lördag 12:00-15:00
Pris 295:-
Söndag 12:00-14:00
Pris 295:-
VECKA 42
Kotlettrad serveras med skysås, stekt potatis och ångade grönsaker
Vegetarisk lasagne med kål ocj ädelost.
Pocherad sej med gräslökssås, kokt potatis och citron
Vegetarisk gratäng med pumpafrån, parmesan och örter.
Köttgryta med nejlika, kanel, tomat och vitvin, serveras med rostad potatis.
Vegetariska biffar med tomatsås, bulgursallad samt vitlökscréme.
Laxpudding med skirat smör, dill och citron
Vegetarisk paj med rödbetor och chevréost, serveras med honungsdressing.
Älgfärsbiffar med gräddig skysås, kokt potatis och lingonsylt.
Vegetarisk lasagne.
Sjömansbiff smaksatt med öl, timjan och vitlök
Varmrökt regnbåge, serveras med romsås, kokt potatis och färska örter.
Helgens vegetariska
Söndagsstek med äppelgräddsås, kokt potatis och gröna ärtor.
Pocherad torsk med vitvinssås, kokt potatis och gräslök.
Helgens vegetariska
Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.
Dela gärna:
Orbaden Spa & Resort, Gamla Orbadenvägen 86,
SE- 821 67 Vallsta, Tel: +46 (0)278 – 62 15 00
E-post: info@orbaden.se
Orgnr: 556712-8391
Om du vill ha nyheter från oss via e-post, ca 4 gånger per år.
Fyll gärna i din e-postadress nedan, du kan när som helst avbryta prenumerationen
©2020, all rights reserved, Orbaden Spa & Resort
till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00
Erbjudande för barnfamiljer. Incheckning tisdag den 28/10
Utökande barntider på spa 15-18.
Rabatt 10% för en natt
Rabatt 20 % för två nätter
Rabatt 30% för tre nätter
Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta.
För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.