facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Lunchbuffé

Vår lunchbuffé serveras måndag till fredag och innehåller 2 varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten.

Helglunchen på lördagar och söndagar har en extra varmrätt och då ingår även dessert. 

Måndag – fredag 12:00-14:00
Pris 195:-

Lördag 12:00-15:00
Pris 295:-

Söndag 12:00-14:00
Pris 295:-

MENY

VECKA 46

Måndag:

Pocherad torskrygg med ägg-och persiljesås serveras med kokt potatis

Veganska biffar med soltorkad tomat, rostad potatis och vitlökscreme

Tisdag:

Helstekt kotlettrad med kantarellsås, grönsaker, rostad potatis samt gelé

Vegetarisk linsgryta med rostad potatis och paprikacréme

Onsdag:

Ugnsbakad lax med fänkålssås och kokt potatis

Rostad pumpa med grillad halloumi samt vitlökscréme

  Torsdag: 

Viltskavsgryta med messmör och enbär, kokt potatis och rönnbärsgelé

Orbadens vegetariska lasagne

Fredag:

Laxpudding med skirat smör och citron

Kikärtsbiffar med champinjonsås och rostad potatis.

Lördag (helgbuffé)      12.00-15.00:

 

Chilibakad kotlettrad serveras med potatisgratäng och skysås

Fisk- och skaldjursgryta med saffran och apelsin, serveras med kokt potatis

Helgen vegetariska

Söndag (helgbuffé)       12.00-14.00:

Lammstek med rosmarinsky, stekt potatis och rostad blomkål.

Panerad sej med äppelcréme, gröna ärtor och kokt potatis.

Helgens vegetariska

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

JULBORD

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.