facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

LUNCHBUFFÉ

vecka 51

Lunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck. 

Lördag och söndag ingår dessert.

Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.

Mån-Fre 11.30-14.00   180:-

Lör-Sön 12.00-15.00   260:-

Vecka 51

Måndag

Pocherad sej serveras med vitvinssås, kokt potatis samt citron.

Vegetariska biffar serveras med tomatsås samt rostad potatis.

Tisdag

Kalvstek serveras med kokt potatis, gräddig skysås samt gelé.

Linsragu med tomat, paprika och chili serveras med vitlökscréme.

onsdag

Krämig fiskgryta med vitt vin, grädde och dill serveras med kokt potatis.

Risotto med vitlöksfräst svamp samt parmesanost.

Torsdag

Köttgryta med sidfläsk och svamp serveras med kokt potatis och gelé.

Rostad pumpa med grillad ost, picklade grönsaker samt koriandercréme.

Fredag

Ugnsbakad sej med kapris, rödbetor och skirat smör.

Vegetarisk lasagne med kål och ädelost.

lördag

Ugnsbakad lax serveras med romsås, kokt potatis och citron.

Grillad entrecote serveras med rödvinssky samt rostad potatis.

Vegansk böngryta med kokosmjölk, ingefära och chili.

söndag

Pocherad torsk serveras med hummersås samt kokt potatis.

Fläskfilé serveras med rostad potatis samt ädelostsås.

Västerbottenpaj med syrade grönsaker.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

julmarknad på gästgivars 15/12

Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad.  Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.

Årets julbord

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.