facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip
Hoppa till innehållVår lunchbuffé serveras måndag till fredag och innehåller 2 varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten.
Helglunchen på lördagar och söndagar har en extra varmrätt och då ingår även dessert.
Måndag – fredag 12:00-14:00
Pris 195:-
Lördag 12:00-15:00
Pris 295:-
Söndag 12:00-14:00
Pris 295:-
VECKA 46
Pocherad torskrygg med ägg-och persiljesås serveras med kokt potatis
Veganska biffar med soltorkad tomat, rostad potatis och vitlökscreme
Helstekt kotlettrad med kantarellsås, grönsaker, rostad potatis samt gelé
Vegetarisk linsgryta med rostad potatis och paprikacréme
Ugnsbakad lax med fänkålssås och kokt potatis
Rostad pumpa med grillad halloumi samt vitlökscréme
Viltskavsgryta med messmör och enbär, kokt potatis och rönnbärsgelé
Orbadens vegetariska lasagne
Laxpudding med skirat smör och citron
Kikärtsbiffar med champinjonsås och rostad potatis.
Chilibakad kotlettrad serveras med potatisgratäng och skysås
Fisk- och skaldjursgryta med saffran och apelsin, serveras med kokt potatis
Helgen vegetariska
Lammstek med rosmarinsky, stekt potatis och rostad blomkål.
Panerad sej med äppelcréme, gröna ärtor och kokt potatis.
Helgens vegetariska
Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.
Dela gärna:
till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00
Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta.
För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.