facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

VÅRT FÖRHÅLLNINGSSÄTT
TILL COVID-19

Vi följer noga utvecklingen och följer Visitas samt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra gästers och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. All personal är välinformerad om hygienregler och förhållningssätt till hantering av livsmedel, lokalvård och smittorisker. Under denna period anpassar vi hela tiden hur många hotellrum vi har öppna för bokning, detta för att säkerställa att vi har en beläggning som vi kan hantera på ett bra sätt.   Vi städar extra mycket och decinficerar kontaktytor såsom dörrhandtag, nyckelkort, toaletter och liknade flera gånger varje dag. Vi har även stora möjligheter att sprida ut våra gäster både med boende och konfererande i olika huskroppar. Måltider och kaffe kan om så önskas serveras i enskilda lokaler där din grupp får äta avskilt. Är du här som privatgäst kan du med fördel använda vår roomservice.

Välkommen!

Kristian Nebes
Hotellchef

Frågor och svar Corona

Har ni öppet?

Ja, välkommen med din bokning. Vid större bokning, ring oss gärna. 

Vad gör ni för att minska smittspridning?

Våra gästers och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. All personal är välinformerad om hygienregler och förhållningssätt till hantering av livsmedel, lokalvård och smittorisker. Under denna period anpassar vi ständigt hur många rum vi har öppna för bokning, detta för att säkerställa att vi har en beläggning som vi kan hantera på ett bra sätt. Vi städar just nu extra mycket och desinficerar kontaktytor såsom dörrhandtag, nyckelkort, toaletter och liknade flera gånger per dag.

I vilket läge ska jag undvika att besöka er?

  • Tillhör du någon av riskgrupperna så bör du undvika att besöka en anläggning av denna storlek under coronakrisen, vi välkomnar er gärna när detta är över.
  • Stanna även hemma om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning.
  • Vi vill inte att du besöker oss om du varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Covid-19.

 

Är restaurangen öppen?

Ja, restaurangen är öppen. Frukost och lunch serveras som buffé, men det går självklart bra att få en tallriksservad lunch, middag serveras vid bordet. Vi har ett minskat antal bord i restaurangen. Vi erbjuder även roomservice för de som istället vill äta sina måltider på rummet. Vänligen se flik Restaurang för meny och öppettider.

Är spa öppet?

Ja. Det finns inget som tyder på att Covid-19 kan spridas till människor via simbassänger så länge de är ordentligt klorerade, vilket alla våra pooler är. Med en minskad beläggningsgrad samt tydlig information till gästerna gör vi allt vi kan för att minska trängsel runt pooler och i omklädningsrum.

Nedan finns en länk till Svenska Spahotell, där finns information om vad som gäller för medlemsanläggningar under dessa tider.

https://www.svenskaspahotell.se/om-oss/influensatider/

Kan ett hotell eller restaurang räknas som en allmän sammankomst?

Nej, ett hotell omfattas istället av de trängselregler som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Alltså att hålla mer avstånd till varandra, duka luftigare och undvika köer runt barer och bufféer. En allmän sammankomst är tydligt definierad i lag, och avser exempelvis en demonstration, föreläsning, samling för religionsutövning, en teater, konsert eller en biografföreställning. För att en sammankomst skall ses som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.