VÅRT FÖRHÅLLNINGSSÄTT
TILL COVID-19

Vi följer noga utvecklingen och följer Visitas samt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra gästers och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. All personal är välinformerad om hygienregler och förhållningssätt till hantering av livsmedel, lokalvård och smittorisker. Under denna period har vi stängt ungefär 40% av alla hotellrum, detta för att säkerställa att vi har en beläggning som vi kan hantera på ett bra sätt. Vi tillåter max 8 personer i taget kring våra bufféer. Där har vi även handskar eller servetter till förfogande för att minska kontaktspridning samt handsprit.  Vi städar extra mycket och decinficerar kontaktytor såsom dörrhandtag, nyckelkort, toaletter och liknade flera gånger varje dag. Vi har även stora möjligheter att sprida ut våra gäster både med boende och konfererande i olika huskroppar. Måltider och kaffe kan om så önskas serveras i enskilda lokaler där din grupp får äta avskilt. Är du här som privatgäst kan du med fördel använda vår roomservice.

Välkommen!

Kristian Nebes
Hotellchef

Så här luftigt dukar vi numer i restaurangen, för att alla gäster ska kunna hålla rekommenderade avstånd.

Frågor och svar Corona

Har ni öppet?

Ja, välkommen med din bokning. Vid större bokning, ring oss gärna. 

Vad gör ni för att minska smittspridning?

Våra gästers och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. All personal är välinformerad om hygienregler och förhållningssätt till hantering av livsmedel, lokalvård och smittorisker. Under denna period har vi stängt ca 40% av alla hotellrum, detta för att säkerställa att vi har en beläggning som vi kan hantera på ett bra sätt. Vi tillåter max 8 personer i taget kring våra bufféer, där har vi även handskar eller servetter till förfogande för att minska kontaktspridning samt handsprit att använda före och efter. Vi städar just nu extra mycket och desinficerar kontaktytor såsom dörrhandtag, nyckelkort, toaletter och liknade flera gånger per dag.

I vilket läge ska jag undvika att besöka er?

  • Tillhör du någon av riskgrupperna så bör du undvika att besöka en anläggning av denna storlek under coronakrisen, vi välkomnar er gärna när detta är över.
  • Stanna även hemma om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning.
  • Vi vill inte att du besöker oss om du varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Covid-19.

 

Är restaurangen öppen?

Ja, restaurangen är öppen. Frukost och lunch serveras som buffé, men det går självklart bra att få en tallriksservad lunch, middag serveras vid bordet. Vi har ett minskat antal bord i restaurangen. Vi erbjuder även roomservice för de som istället vill äta sina måltider på rummet. Vänligen se flik Restaurang för meny och öppettider.

Är spa öppet?

Ja. Det finns inget som tyder på att Covid-19 kan spridas till människor via simbassänger så länge de är ordentligt klorerade, vilket alla våra pooler är. Med en minskad beläggningsgrad samt tydlig information till gästerna gör vi allt vi kan för att minska trängsel runt pooler och i omklädningsrum.

Nedan finns en länk till Svenska Spahotell, där finns information om vad som gäller för medlemsanläggningar under dessa tider.

https://www.svenskaspahotell.se/om-oss/influensatider/

Kan ett hotell eller restaurang räknas som en allmän sammankomst?

Nej, ett hotell omfattas istället av de trängselregler som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Alltså att hålla mer avstånd till varandra, duka luftigare och undvika köer runt barer och bufféer. En allmän sammankomst är tydligt definierad i lag, och avser exempelvis en demonstration, föreläsning, samling för religionsutövning, en teater, konsert eller en biografföreställning. För att en sammankomst skall ses som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den.

JUST NU

Julbord

Nu öppnar vi bokningen av årets julbord. 
Passa på att boka i tid då det finns ett begränsat antal platser.

Champagneprovning med middag och övernattning.

Arrangeras tillsammans med champagnehuset Taittanger den 29/10

Nyårspaket

Fira in det nya året med oss!
Njut av fantastisk mat och dryck, avkopplande spa, nyårstal och underhållning