VÅRT FÖRHÅLLNINGSSÄTT
TILL COVID-19

Vi följer noga utvecklingen och följer Visitas samt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra gästers och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. All personal är välinformerad om hygienregler och förhållningssätt till hantering av livsmedel, lokalvård och smittorisker. Under denna period anpassar vi hela tiden hur många hotellrum vi har öppna för bokning, detta för att säkerställa att vi har en beläggning som vi kan hantera på ett bra sätt.   Vi städar extra mycket och decinficerar kontaktytor såsom dörrhandtag, nyckelkort, toaletter och liknade flera gånger varje dag. Vi har även stora möjligheter att sprida ut våra gäster både med boende och konfererande i olika huskroppar. Måltider och kaffe kan om så önskas serveras i enskilda lokaler där din grupp får äta avskilt. Är du här som privatgäst kan du med fördel använda vår roomservice.

Välkommen!

Kristian Nebes
Hotellchef

Frågor och svar Corona

Har ni öppet?

Ja, välkommen med din bokning. Vid större bokning, ring oss gärna. 

Vad gör ni för att minska smittspridning?

Våra gästers och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. All personal är välinformerad om hygienregler och förhållningssätt till hantering av livsmedel, lokalvård och smittorisker. Under denna period anpassar vi ständigt hur många rum vi har öppna för bokning, detta för att säkerställa att vi har en beläggning som vi kan hantera på ett bra sätt. Vi städar just nu extra mycket och desinficerar kontaktytor såsom dörrhandtag, nyckelkort, toaletter och liknade flera gånger per dag.

I vilket läge ska jag undvika att besöka er?

  • Tillhör du någon av riskgrupperna så bör du undvika att besöka en anläggning av denna storlek under coronakrisen, vi välkomnar er gärna när detta är över.
  • Stanna även hemma om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning.
  • Vi vill inte att du besöker oss om du varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Covid-19.

 

Är restaurangen öppen?

Ja, restaurangen är öppen. Frukost och lunch serveras som buffé, men det går självklart bra att få en tallriksservad lunch, middag serveras vid bordet. Vi har ett minskat antal bord i restaurangen. Vi erbjuder även roomservice för de som istället vill äta sina måltider på rummet. Vänligen se flik Restaurang för meny och öppettider.

Är spa öppet?

Ja. Det finns inget som tyder på att Covid-19 kan spridas till människor via simbassänger så länge de är ordentligt klorerade, vilket alla våra pooler är. Med en minskad beläggningsgrad samt tydlig information till gästerna gör vi allt vi kan för att minska trängsel runt pooler och i omklädningsrum.

Nedan finns en länk till Svenska Spahotell, där finns information om vad som gäller för medlemsanläggningar under dessa tider.

https://www.svenskaspahotell.se/om-oss/influensatider/

Kan ett hotell eller restaurang räknas som en allmän sammankomst?

Nej, ett hotell omfattas istället av de trängselregler som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Alltså att hålla mer avstånd till varandra, duka luftigare och undvika köer runt barer och bufféer. En allmän sammankomst är tydligt definierad i lag, och avser exempelvis en demonstration, föreläsning, samling för religionsutövning, en teater, konsert eller en biografföreställning. För att en sammankomst skall ses som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den.

JUST NU

Försommarlyx med härlig vårmeny

Passa på att fira in försommaren eller studenten denna helg

Fredag 9/6 och lördag 10/6 har vi extra fina erbjudanden på vår helgmeny. 

Spaentré med 4-rättersmiddag 995:-/p

Övernattning med spa, bubbel, 4-rätters middag och frukost. Från 1675:-/p

Dessa erbjudanden kan bara bokas via telefon 0278-621500

Midsommar

Vi tycker att Orbaden är vackert hela året runt, men kanske lite extra just kring midsommar.

Här finns information om vår midsommarbuffé, boendepaket över midsommar, samt allt som händer i byn.