facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Yoga

Yoga.

Yogan har haft en stor plats på vår spaavdelning från starten och vårt yogarum ”Orsjörummet” är en perfekt plats för att hitta sig själv och fokusera på kroppen. Här kommer man nära naturen och här behövs ingen avslappnande musik, det passar ofta bättre att öppna de stora dörrarna och släppa in ljudet från vind och fåglar.

Vi har sedan starten haft återkommande yogahelger med välrenommerade   instruktörer, dessa har olika fokus från må bra, till hårdare träning. Vi har också fler yogapass per vecka som ingår för dig som gäst och erbjuder yoga som en aktivitet och övning för konferensen.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.