facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Vikingahuset orhall

Fest i vikingahuset vid Orbaden

Orhall

byggdes av lokala timmermän i roddarnas regi och invigdes 1998. Det är ett stolphus byggt i skiftesverk, där varje skift består av obearbetade stockar som är unikt i Sverige. Huset saknar el, men lyses upp av stearinljus och en eldstad där man kan grilla. Plats för 80 personer. Varglyan är också byggd i skiftesverk kan också hyras för liknande ändamål. Plats för 100 personer.

Arbrå kyrkbåtsroddare förvaltar Orhall och Varglyan som ligger vackert beläget ovanför Orbadens strand. Kostnaden för att hyra Orhall eller Varlyan är 2750 kr/dygn. I samband med rodd är hyran 750 kr/dygn. Stearinljus och ved ingår.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.