facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Midsommar

Midsommar.

Orbaden är en vacker plats under årets fyra årstider, men  just under midsommar är det nog ändå som finast. Allt står i blom och både skogen, älven och våra grannverksamheter visar sig från sin bästa sida. 

Vi koordinerar vårt midsommarfirande med den öppna världsarvgården Gästgivars som finns mitt i byn. Njut av god mat och spa hos oss och ta sedan hästtaxi till firandet med livemusik och dans runt midsommarstången på hälsingegården. 

Även bryggeri Brasseri brukar ha trevliga erbjudanden och för våra fyrbenta vänner har hundakivitetsföretaget Vovven och Jag tårta för både människor och hundar i sitt café

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.