facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Längdskidor

Längdskidor

Finns det något härligare än att tillbringa en dag med krispig snö och en kopp varmt kaffe i de djupa hälsingeskogarna? Vi erbjuder möjlighet till skidåkning för alla erfarenhetsnivåer. 

För nybörjaren har vi ett enklare spår på åkrarna utanför anläggningen, här kan du i lugn och ro prova dig fram utan att behöva tänka på några branta backar. Naturligt vis kan du även hyra utrustning av oss, perfekt för ett första försök eller för dig som bara vill ha en snabb träning.

För dig som har lite vana av längdskidor rekommenderar vi våra mysiga skogsspår. Här har du på gångavstånd tillgång till flera mil av spår över myrar och i skog. Här finns spår med olika utmaning och lite tuffare backar, men också en fantastisk naturupplevelse. Vi packar gärna en ryggsäck med kaffe och  fika till er skidtur.

För den erfarne åkaren eller träning inför vasaloppet så rekommenderar vi Harsas skidområde som du hittar ca 30min bilfärd från oss. Här finns spår i världsklass under en lång säsong och även tillgång till uthyrning och vallabod.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.