facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Retreat

med Bergsvandring och Spa

Dra dig tillbaka till naturen för en vistelse av enkel stillhet i ett av Lofthusen, de första av Bergalivs retreathus, på en bergssluttning högt ovan trädtopparna vid Ljusnans dalgång. Kombinera med ett dygn på Orbaden Spa & Resort.

Ankomst till Orbaden med incheckning vid den tidpunkt under dagen som passar dig bäst. Bergsvandring för ankomst till Lofthuset klockan 15:00 eller därefter. Resten av dagen tillbringar du på berget i sällskap med naturen, fågelsången och den milsvida utsikten över en av Sveriges vackraste landskapsbilder. I huset finns värme, ljus och kallt källvatten. Sov på sköna futonmadrasser som bäddas med linnelakan på en matta av ull och sisal.

På morgonen äts en härlig frukost i rummet eller under takåsen på loftet. Du disponerar huset till klockan 11:00. Under förmiddagen vandrar ni tillbaka till hotellet där ni har tillträde till spaavdelningen hela dagen. Incheckning till mysigt hotellrum från klockan 15:00, en 3-rättersmiddag, övernattning, frukostbuffé samt tillgång till pool, bastu och mineralsaltbad ingår.

  • Bo två nätter, första natten i Bergalivs Lofthus och andra natten på hotellet

  • En trerätters middag och två frukostar

  • Tillgång till spaavdelningen ingår dag två när ni checkar in på Orbaden Spa & Resort

Pris från: 4145 sek per person
Enkelrumstillägg: 600 sek.

Helger och högsäsong tillkommer: 950 sek per person.

För dig som vill njuta av stillheten och utsikten ett extra dygn:
boka en extra natt i lofthuset för 1495:-, frukost ingår. i detta fall bor ni dag 1 och 2 i lofthuset samt dag 3 på Orbaden spa & resort

Här kan ni läsa mer om Lofthusen

Bokningsförfrågan

VISSA AV Våra paket och erbjudande KAN BARA bokas på telefon: 
0278-62 15 00 eller via detta formulär:

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.