Retreat

med Bergsvandring och Spa

Dra dig tillbaka till naturen för en vistelse av enkel stillhet i Lofthuset, det första av Bergalivs retreathus, på en bergssluttning högt ovan trädtopparna vid Ljusnans dalgång. Kombinera med ett dygn på Orbaden Spa & Resort.

Ankomst till Orbaden med incheckning vid den tidpunkt under dagen som passar dig bäst. Bergsvandring för ankomst till Lofthuset klockan 15:00 eller därefter. Resten av dagen tillbringar du på berget i sällskap med naturen, fågelsången och den milsvida utsikten över en av Sveriges vackraste landskapsbilder. I huset finns värme, ljus och kallt källvatten. Sov på sköna futonmadrasser som bäddas med linnelakan på en matta av ull och sisal (max 2 personer).

På morgonen äts en härlig frukost i rummet eller under takåsen på loftet. Du disponerar huset till klockan 11:00. Under förmiddagen vandrar ni tillbaka till hotellet där ni har tillträde till spaavdelningen hela dagen. Incheckning till mysigt hotellrum från klockan 15:00, en  3-rättersmiddag, övernattning, frukostbuffé samt tillgång till pool, bastu och mineralsaltbad ingår.

  • Bo två nätter, första natten i Bergalivs Lofthus och andra natten på hotellet

  • En trerätters middag och två frukostar

  • Tillgång till spaavdelningen ingår dag två när ni checkar in på Orbaden Spa & Resort

Pris från: 3945 sek per person
Enkelrumstillägg: 600 sek.

Helger och högsäsong tillkommer: 950 sek per person.

För dig som vill njuta av stillheten och utsikten ett extra dygn:
boka en extra natt i lofthuset för 1495:-, frukost ingår. i detta fall bor ni dag 1 och 2 i lofthuset samt dag 3 på orbaden spa & resort