facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Norrgården Hälsingland

Upplevelse.

Möt din kreativitet – skapande aktiviteter
– Teckna och måla – Enkla guidade tecknings- och målningsövningar i tre steg
se separat beskrivning
– Skapa smycke – enkel och rolig smyckestillverkning för alla. Vi får prova att
göra enkla silversmycken med tråd och pärlor.
– Klä dig fint och hållbart – Vintage, att snyggt föra kläder vidare, för alla stilar.
Workshop i plagg och stil, att laga och sy om istället för att slänga.


Smakrika upplevelser
– Pepparkaksbak i lantkök. Baka och dekorera pepparkakor. Montera och
dekorera ditt eget pepparkakshus – som du kan ta med hem till familjen.
Ni välkomnas av sprakande eldkorgar och smakrik glögg från Tevsjö. Mys
framför kakelugnen i salongen. Berättelser om gården, bygden och
jultraditioner i Hälsingland.
– Gemensam matlagning – med engagerad kock, där vi samarbetar med flera
lokala kockar. Med utgångspunkt i Hälsinglands lokala råvaror och
mathantverk. Berättelse om vårt smakarv, och fäbodkultur. Vi äter middag i
övre salen i skenet av tända ljus, fotogenlampor och en värmande kakelugn

Historia.

Vår Hälsingegård, en historisk och rofylld miljö för gemenskap och aktivitet.
– Engagerande, aktiva och kreativa upplevelser för alla. Närvaro med varandra, i
harmoni med naturen och kulturen i bygden. Aktiviteter genomförs på
Norrgården, i närområdet eller annan plats i Hälsingland.
– Vårt varma och personliga engagemang som värdar och aktivitetsledare.

 

Jonas Bygdeson, 070-4499612, jonas.bygdeson@gmail.com
Karin Hagestam, 070-5572583, karin.hagestam@gmail.com 
 

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

HÖstlovserbjudande

Erbjudande för barnfamiljer. Incheckning tisdag den 28/10

Utökande barntider på spa 15-18.

Rabatt 10% för en natt

Rabatt 20 % för två nätter

Rabatt 30% för tre nätter.

Boka på info@orbaden.se eller 0278-621500

 

JULBORD

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.