facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Hitta till oss

Orbaden ligger mitt i Sverige. Hit är det lätt att komma, för en gammal kulturbygd som vår har av hävd goda kommunikationer. “Tidernas Väg” kallas riksväg 83 som passerar Orbaden. Söderifrån kan man välja Tidernas Väg (www.tidernasvag.se) redan från Uppsala eller norrifrån via Ånge. “Lite längre och lite krokigare men fylld av upplevelser”. Vill man ha en snabb transportsträcka väljer man E4:an med nybyggd motorväg från Uppsala, du svänger av vid Tönnebro mot Ljusdal och Bollnäs. Från Stockholm till hotellet är det totalt 28 mil.

Norra stambanan Gävle – Bollnäs – Ljusdal har tät tågtrafik av flera bolag. Lokaltågen stannar på Vallsta station, alldeles intill Orbaden. Ring och boka hämtning i receptionen senast 1 dag före, så hämtar vi er där!

Om ni önskar hämtning från Vallsta station så gäller det under kontorstid mån-fre 08.00-16.00. För lördag och söndag ring oss gärna. Gäller för övernattande gäster.

Vid funderingar kontakta receptionen tel. 0278-62 15 00

Linjebussen stannar utanför Orbaden Spa & Resort om man åker på sträckan Gävle – Bollnäs – Järvsö – Ljusdal. Ett prisvärt färdsätt är Härjedalingens långfärdsbussar som passerar oss på vägen från Stockholm och norrifrån.

Har du eget plan kan du landa på Vallsta flygfält, ring så hämtar vi dig där med hotellbussen.

För dig som är gäst hos oss ingår

  • Gratis parkering
  • Laddstolpar för elbil
  • Fri tillgång till wifi
  • För boende gäster ingår hämtning vid tåg, buss och flygfält i Vallsta

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

julmarknad på gästgivars 15/12

Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad.  Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.

Årets julbord

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.