facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Många är stamgästerna som talar om den speciella ”Orbadenkänslan”. Våra välutbildade kockar och vår hängivna personal, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en upplevelse och njutning.

Hos oss ligger fokus på ”härproducerat” – våra menyer kretsar kring vad vår egna 2000 kvm odling har att erbjuda för säsongen. Det vi inte odlar själva köper vi i största möjliga mån från lokala producenter. Fokus ligger också på mycket grönt, det ska vara gott och enkelt att äta nyttigt – men vi vill heller inte förneka någon möjligheten att frossa i hemlagad prinsesstårta eller kökets berömda Janssons frestelse.  

 

Välkommen!

Joel Eriksson
Restaurangchef

Ur vår unika DRINKMENY

peter stormare

björnklo & björntass

Blåbär har alltid legat mig varmt om hjärtat. De botar många åkommor och ger en söta kyssar när man äter dem färska i skogen… man blir alldeles blå om läpparna. Färska granskott är ren poesi under några få vårveckor här i Hälsingland. Hälsingecitroner kallar jag dem. De helar och läker inre och yttre åkommor.

Se vår

RIVIERANS KAFFEKASK

Mackmyra Mack, Tevsjö Premium Punsch, Hälsingekaffe och grädde

GRANSKOTTSMARTINI

Orbaden Gin, Tevsjö granskotts-sirapssnaps och granskottsolja

DOMHERREN

Orbadens Gin, rönnbär, torkade rönnbär, citron och sodavatten

BJÖRNKLO

Tevsjö Black Chai vodka, Loos Blåbärssylt, Tevsjö Premium Punsch, citron och ananas

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

HÖstlovserbjudande

Erbjudande för barnfamiljer. Incheckning tisdag den 28/10

Utökande barntider på spa 15-18.

Rabatt 10% för en natt

Rabatt 20 % för två nätter

Rabatt 30% för tre nätter

JULBORD

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.