facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Julbord 2024

Den 29/11 slår vi upp dörrarna för årets första julbord.

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.

DATUM & TIDER

29/11 – 20/12. Övriga datum vid förfrågan.

 

Måndag – torsdag:

Glögg serveras från 17:30

Sittningar 18:00, 19:00, 20:00.

Pris: 675:-/p (barn 0-7år 195:-, 8-15år 335:-)

Fredag & lördag:

Glögg serveras från 17:30

Sittningar 18:00, 19:00, 20:00.

Underhållning mellan 19:00 – 22:00

Pris: 795:-/p (barn 0-15år 375:-)

Söndagar:

Glögg serveras från 12:00

Sittningar 12:00, 13:00, 14:00

Pris: 695:-/p (barn 0-7år 125:-, 8-15år 335:-)

Boka julbord
Tele: 0278-621500, Mail: info@orbaden.se

Julbordspaket
Logi, julbord, tillgång till spaavdelningen och frukostbuffé från 1950:-/p i dubbelrum.

Företagsbokningar

Boka ert julbord i samband med en konferens eller kick-off för företaget. 
Jag hjälper er gärna att skräddarsy ett paket

Monicka Nordin

Monicka Nordin, konferensansvarig.
0278-621500, monicka.nordin@orbaden.se

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

julmarknad på gästgivars 15/12

Söndagen den 15/12 har Hälsingegården Gästgivars julmarknad.  Kombinera en natt hos oss mellan lördag och söndag och avsluta helgen med en mysig julmarknad.

Årets julbord

På typiskt Orbadenvis serveras vi ett julbord i klassisk stil men med en lite modernare, grön twist. Med grönsaker från våra egna och lokala odlingar och kött från svenska gårdar. 

Hos oss hittar du alla de klassiska julrätterna, sillar i egna inläggningar, olika rökta och torkade delikatesser, smakrika grönsaksrätter, småvarmt, Lottas Jansons frestelse och Kalles köttbullar. Som avslutning dukar vi upp ett efterrättsbord med desserter, julgodis, Hälsingeostkaka och ris a la Malta. 

För den som föredrar serverar vi även ett växtbaserat julbord.