facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Midsommar

Midsommar.

Orbaden är en vacker plats under årets fyra årstider, men  just under midsommar är det nog ändå som finast. Allt står i blom och både skogen, älven och våra grannverksamheter visar sig från sin bästa sida. 

Vi koordinerar vårt midsommarfirande med den öppna världsarvgården Gästgivars som finns mitt i byn. Njut av god mat och spa hos oss och ta sedan hästtaxi till firandet med livemusik och dans runt midsommarstången på hälsingegården. 

Även bryggeri Brasseri brukar ha trevliga erbjudanden och för våra fyrbenta vänner har hundakivitetsföretaget Vovven och Jag tårta för både människor och hundar i sitt café

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Winemakerdinner

Den 20/9 erbjuder vi en exklusiv provning med Jonathan Grieve från Avondale i Sydafrika. Till detta avnjuter vi en specialkomponerad meny med produkter från våra lokala producenter och vår egen odling. I paketet ingår även tillgång till spaavdelningen och frukostbuffé. Vi provar 6 viner från Avondale under en 5 rätters middag där Jonathan berättar om vinerna och hur man på gården blandar ekologisk odling med vetenskap och ny teknik.

Vandringspaket

Sensommaren och hösten är otroligt vacker i Hälsingland och i skogen finns just nu mängder av svamp och bär. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.