facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Våra middagar

 I våra menyer arbetar vi så mycket som möjligt med råvaror från vår egna ekologiska odling.

Vi samarbetar också med fantastiska producenter av alla de olika slag i vår trakt för att du ska få en genomtänkt och ljuvligt smakrik måltid hos oss.

Smaklig måltid

a la carte meny Fredag & lördag

Måndag till torsdag serveras en fast 3-rättersmeny

Förrätter

Kantarellsoppa med kantareller från Vallsta
Serveras med rostade surdegskrutonger, hyvlad beta samt timjansolja.
155:-

Orbadens skagen
Serveras med smörstekt surdegsbröd, kalixlöjrom, dillpulver, samt krispig sallad.
(går att få vegansk, tofu och tångrom)
160:-

Frasig potatis
Serveras med hjortroncremé, tångrom, picklad fänkål samt syrlig lök.
145:-

Med reservation för ändringar.

Varmrätter

Grillad Spetskål
Serveras med palsternackspuré, höstprimörer, dillslungade kantareller samt kronärtskockscremé.
275:-

Smörstekt Svensk regnbåge
Serveras med örtbakad potatis från Orbadens Ekoodling, champagneskum samt höstprimörer.
325:-

Grillad Svensk Oxfilé
Serveras med palsternackspuré, rostad purjolök, syltad tomat samt tryffelsky.
355:-

 

Med reservation för ändringar

Dessert

Ost från Järvsö
Serveras med Orbadens marmelader och knäckebröd från Janssons bageri.
135:-


Orbadens dessertbuffé
Ett urval av kvällens desserter och tryfflar.
135:-

Ost & Dessertbuffe
Varför välja, här ingår både dessertbord och ostbrickan.
225:-

Med reservation för ändringar

Gruppmenyer

För grupper över 10 personer har vi 2 gruppmenyer att välja mellan

Meny 1:

Kantarellsoppa med kantareller från Vallsta
Serveras med rostade surdegskrutonger, hyvlad beta samt timjansolja.

Grillad Svensk oxfilé
Serveras med palsternackspuré, rostad purjolök, syltad tomat samt tryffelsky.

Ost & Dessertbuffe
Varför välja, här ingår både dessertbord och ostbrickan.
695:-/p

Meny 2

Frasig potatis
Serveras med hjortroncremé, tångrom, picklad fänkål samt syrlig lök.

Smörstekt svensk regnbåge
Serveras med örtbakad potatis från Orbadens Ekoodling, champagneskum samt höstprimörer.

Ost & Dessertbuffe
Varför välja, här ingår både dessertbord och ostbrickan.
645:-/p

Med reservation för ändringar

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn

Karl-Oskar Nebes

chef cuisinier, avec du personnel

N’hésitez pas à partager :

Restaurant

Nous osons dire que notre restaurant est situé à l’un des plus beaux points de vue de Suède.

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Winemakerdinner

Den 20/9 erbjuder vi en exklusiv provning med Jonathan Grieve från Avondale i Sydafrika. Till detta avnjuter vi en specialkomponerad meny med produkter från våra lokala producenter och vår egen odling. I paketet ingår även tillgång till spaavdelningen och frukostbuffé. Vi provar 6 viner från Avondale under en 5 rätters middag där Jonathan berättar om vinerna och hur man på gården blandar ekologisk odling med vetenskap och ny teknik.

Vandringspaket

Sensommaren och hösten är otroligt vacker i Hälsingland och i skogen finns just nu mängder av svamp och bär. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.