facebook-pixel-for-wordpress-242349285484848.zip

Paket med björnskådning i gömsle

2 DYGN

Utsikt över stranden i Orbaden

Njut av två dygn i Hälsingland där vi kombinerar en unik naturupplevelse med god mat och avkoppling på spa.

Ni anländer till hotellet där ni kan njuta av en eftermiddag på spaavdelningen och en härlig middag. Dag två äter vi en gemensam frukost där vår vildmarksguide går igenom det kommande äventyret. Förmiddagen spenderas på spaavdelningen eller i omgivningarna och efter lunch åker vi till gömslet i skogen. Även turen upp till gömslet kan bli en upplevelse då vi ofta kan få se så väl älg som tjäder eller räv. Vi har nu några spännande timmar framför oss där björn eller andra djur kan dyka upp när som helst, kanske blir det fina bilder i solnedgången eller ett uppvaknande med björnen utanför gömslet. Under kvällen serveras en enklare middag och på morgonen skjutsas ni tillbaka till hotellet för frukost och en tvagning på spaavdelningen innan hemfärd.

  • Logi
  • 3-rättersmiddag
  • Déjeuner
  • Enklare middag i naturen
  • Övernattning och guidning i gömslet
  • Entrée du spa
  • 2 Frukostbuffe

Pris från: 4995:- sek per person i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 1000:-

Vill du komplettera med en natt i ett av Bergalivs lofthus på Åsberget? Tillägg 3 325 kr per person inkl. supé i huset vid ankomst och frukost morgonen därpå.

Eller kontakta oss på info@orbaden.se eller 0278-621500

Kommande datum:

14-15/6 Fredag-lördag
1-2/8 torsdag-lördag

Eller på förfrågan

Demande de réservation

CERTAINS DE NOS FORFAITS ET OFFRES NE PEUVENT ÊTRE RÉSERVÉS QUE PAR TÉLÉPHONE :
0278-62 15 00 ou via ce formulaire:

ANMÄLAN

till vårt event på Hallwylska den 26/9 17:00-20:00

JUST NU

Ölruset 2024

24 juli. Löpning/Jogg/Rask promenad 7,5km (314 höjdmeter) med ölstopp i natursköna Orbaden, Hälsinglands riviera – följt av bad, mat och underhållning.

Boka boende hos oss. För er info tryck på läs mer.

Vandringspaket

Nu smälter snön och man börjar känna suget att komma ut i naturen. Vi vill flagga lite extra för våra trevliga vandringspaket som kombinerar spa med en härlig naturupplevelse. Här kan du vandra i berg, skog eller efter älven.

Orbadenstämman

30-31/7

Det är nu snart 3 år sedan Orbadenstämman återföddes. Även detta år erbjuds buskspel, konsert från kyrkbåtarna, ungdomssatsningar, artistframträdanden logdans och kurser. I vårt paket ingår entré till stämmans båda dagar, logi och mat.