Konferens & Spa

Att motivera sina anställda till hälsa och att de tar hand om sig lönar sig för företaget samt anställda. Vi på Orbaden Spa & Resort ger er enkla möjligheter till detta i och med er konferens hos oss. I vår fina spaavdelning med pooler, behandlingar, mat, dryck och servis – kan vi ge just ert företag något som passar.

Har ni lite tid över? 

Låt företaget få byta om till morgonrock och samlas i vårt spa med tända ljus och lugn musik. En stund för att få luta sig tillbaka och bara koppla av. (Här kan man köpa till valfri fikabuffé, frukt och dryck som känns passande för tillfälle.)
Pris för spa vid dagkonferens 373 SEK/ person exkl. moms.

Pris för spa vid konferens med övernattning – Gratis (gäller ej för konferenser med avtalspriser)

Badritual i vårt mineralspa

Sjunk ner vi våra varma pooler, använd bastu och njut av lugnet i utsikten. Gör din egen badupplevelse med mineraler som mjukar upp muskler och leder samt ger en ny energi, med produkter från Kerstin Florian. Ett enkelt sätt att behandla dig själv och att få ut det mesta utav vårt spa. Produkter, vägledning och necessären ingår i priset.

Pris för badritual vid dagkonferens 473 SEK/ person exkl. moms.

Pris för badritual vid konferens med övernattning 200 SEK/ person exkl. moms.

Behandlingar

Här kan man välja till alla tidigare upplägg samt att man får möjlighet till individuella behandlingar. Ett tillfälle att ge sina anställda något extra eller en överenskommelse ert företag emellan att de utnyttjar sin friskvårdspeng.
Samtidigt som ni njuter av vår spaavdelning tillsammans med pool, bastu, mineralpool och utomhus jacuzzi så flyter era behandlingar på under förbeställd tid. Lån av morgonrock och handduk ingår.

15 minuters behandling
Pris 200 SEK/person exkl. moms
Välj mellan Massage och ansiktslyx.

25 min behandling
Pris 446 SEK/person exkl. moms.
Välj mellan Massage, ansiktskur, helkropps-skrubb.

50 min Massage
Pris 796 SEK/person exkl. moms