SPAENTRÉ – för dig som vill besöka oss över dagen

Spaentré ska alltid bokas innan. Vi kan inte garantera plats om det inte är bokat i förväg.

LYXENTRÉ

En badritual förhöjer din spavistelse hos oss. Du får en necessär innehållande lyxiga produkter från Kerstin Florian samt instruktioner om hur man använder produkterna i kombination med våra pooler och bastu. Det ger dig en dag som doftar gott, tar hand om din kropp och blir som en behandling som du utför själv på spaavdelningen. En enkel spaentré ingår.

Lyxentré måste förbokas.

Pris vardagar 695 SEK

Lördag, endast för boende gäster

Söndag 795 SEK

ENKEL SPAENTRÉ

Du får tillgång till spaavdelningen med pool, bastu, mineralsaltbad samt utomhuspooler. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor.

Dagens aktivitetspass ingår i vistelsen.

Spaentré måste förbokas.

Pris vardag 495 SEK

Lördag: endast för boende gäster

Söndag 595 SEK

Barn tom 14 år 350 SEK (gäller under särskilda barntider)

BEHANDLING SAMT SPAENTRÉ

Bokar du en 50-minuters behandling hos oss kan du lägga till en enkel spaentré för endast 175 SEK vardagar och 275 SEK söndag.

Vid bokning av kortare behandling köps bad till för ordinarie pris.

PRISER BEHANDLINGAR

50 min Massage  995 SEK

25 min (om inget annat anges) 595 SEK

50 min 1045 SEK

80 min 1295 SEK

AUFGUSS BASTURITUAL

Upplev vår nya Aufgussinspirerade basturitual! Ritualen utförs i grupp, tillsammans med en terapeut som steg för steg leder er genom ritualen. Ni får uppleva ett nytt sätt att bastubada, med härligt väldoftande produkter som tar hand om hela kroppen. Ritualen tar ungefär 30 minuter. Utöver detta ingår en 133 ml lotion att ta med för hemmabruk. En lunch och en enkel-spaentré ingår.

Pris 1145 SEK

ÖPPETTIDER SPA

Måndag 13:00 – 20:00

Tisdag – Lördag 09:00 – 20:00

Söndag 09:00 – 15:00

LUNCH

Lunch serveras alla dagar. Fullständiga rättigheter.

Mån – Fre 12:00 – 14:00

Lör – Sön 12:00 – 15:00

Under sommaren har vi öppet för lunch alla dagar 12:00 – 15:00

BOKNING

Efterfrågan är stor på våra behandlingar. Därför vill vi rekommendera dig att boka dina behandlingar innan ankomst. Boka på 0278-62 15 00 eller via info@orbaden.se

Kom till behandlingen i badrock och underkläder, alternativt torra badkläder (badrock & handduk får du låna av oss). Kom gärna till spaavdelningen 30 minuter innan din behandling så du hinner komma ner i varv innan. Vid behandling är du oftast naken, alternativt i underkläder (ej blöta badkläder).

Om du är gravid, äter medicin, har hjärtproblem eller någon allergi – meddela oss gärna före din vistelse. Det ger oss möjlighet att anpassa behandlingen så att dina förutsättningar för en underbar upplevelse blir de bästa. Undvik alkohol i samband med behandlingen, vänta tills efteråt.

BARN & UNGDOM

För att tillgodose alla våra gästers behov har vi olika tider för spabad och familjebad på helger och lov.

Familjebad, en lugn atmosfär! Tanken är att umgås i en rofylld miljö. Vi ber er prata med små bokstäver och inte hoppa, dyka eller använda leksaker i poolen.  kl 9-11 samt kl 15-17

AVBOKNING

Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling vill vi att du meddelar detta i så god tid som möjligt. Avbokning senast 24 timmar innan bokad behandling, i annat fall debiteras hela beloppet.