Välbefinnande för hela kroppen

LPG/Endermologie®
Cellu M6® erbjuder unik och patenterad teknologi för att forma och skapa ett välbefinnande för hela kroppen. Endermologi® är en väl dokumenterad metod för att reducera celluliter, skulptera kroppen samt ge en slätare och spänstigare hud. Fler än 100 miljoner Endermologie®-behandlingar har utförts världen över.

Endermologie®-behandlingen
• Ökar blodcirkulationen
• Ökar fettförbränningen
• Ökar lymfdräneringen
• Formar kroppens konturer
• Reducerar celluliter
• Komplement till kirurgiska ingrepp

Vad är celluliter?
Celluliter är vanligast hos kvinnor och är delvis genetiskt och delvis hormonellt betingade. Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter.
Endermologie® är nr 1 i världen på anti-cellulitbehandlingar.

Hur går behandlingen till?
Endermologie®-behandlingen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Det är en mycket skön och avkopplande behandling. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa.

Varje behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Behandlingen passar både män och kvinnor.