Priser och erbjudanden

LPG

28. LPG/ENDERMOLOGIE® – KROPP

Cellu M6® erbjuder unik och patenterad teknologi för att forma och skapa ett välbefinnande för hela kroppen. Endermologie® är en väl dokumenterad metod för att reducera celluliter, skulptera kroppen, lyfta, ge ökad cirkulation samt slätare och spänstigare hud. Miljontals Endermologie®-behandlingar har utförts världen över.

29. LPG/COSMÉCANIQUE® – ANSIKTE

Cosmécanique® är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och behandlar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut linjer och tar fram ansiktets konturer.

PROVA PÅ ANSIKTSBEHANDLING

Pris 40 minuter 560 SEK (ord pris 600 SEK)

GULDKUND PÅ KROPP, ALTERNATIVT ANSIKTE

14 kropp-/ansiktsbehandlingar à 40 min. Första besöket inleds med en konsultation med kroppsanalys. I priset ingår också den kroppsstrumpa som du har på dig under samtliga behandlingar. Rekommendationen är att göra två behandlingar/vecka under sju veckor.

Paketpris 6580 SEK (ord pris 8400 SEK)

SILVERKUND PÅ KROPP ALTERNATIVT ANSIKTE

Sju kropp-/ansiktsbehandlingar à 40 min. Första besöket inleds med en konsultation med kroppsanalys. I priset ingår också den kroppsstrumpa som du har på dig under samtliga behandlingar. Rekommendationen är att göra två behandlingar/vecka under fyra veckor.

Paketpris 3500 SEK (ord pris 4200 SEK)