Priser och erbjudanden

LPG

28. LPG/ENDERMOLOGIE® – KROPP

Cellu M6® erbjuder unik och patenterad teknologi för att forma och skapa ett välbefinnande för hela kroppen. Endermologie® är en väl dokumenterad metod för att reducera celluliter, skulptera kroppen, lyfta, ge ökad cirkulation samt slätare och spänstigare hud. Miljontals Endermologie®-behandlingar har utförts världen över.

29. LPG/ENDERMOLOGIE® – ANSIKTE

Endermologie® är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och behandlar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut linjer och tar fram ansiktets konturer.

PROVA PÅ KROPP- OCH ANSIKTSBEHANDLING

Pris 40 minuter 950 SEK (ord pris 995 SEK)

GULDKUND PÅ KROPP, ALTERNATIVT ANSIKTE

14 kropp-/ansiktsbehandlingar à 40 min. Första besöket inleds med en konsultation med kroppsanalys. I priset ingår också den kroppsstrumpa som du har på dig under samtliga behandlingar. Rekommendationen är att göra två behandlingar/vecka under sju veckor.

Paketpris 12500 SEK (ord pris 13930 SEK)

SILVERKUND PÅ KROPP ALTERNATIVT ANSIKTE

Sju kropp-/ansiktsbehandlingar à 40 min. Första besöket inleds med en konsultation med kroppsanalys. I priset ingår också den kroppsstrumpa som du har på dig under samtliga behandlingar. Rekommendationen är att göra två behandlingar/vecka under fyra veckor.

Paketpris 6500 SEK (ord pris 6965 SEK)