Massage

21. Magnesium wellness treatment 50 min/80 min

Torrborstning samt en djupgående helkroppsmassage. I behandlingen används en stärkande mineralkräm som innehåller en hög halt av bland annat magnesium, som har en positiv mineraliserande effekt på kroppen. Behandlingen avslutas med en skalpmassage. En skön behandling som har god effekt på trötta och stela muskler.

22. Massage 25min/ 50 min/80 min

En mjuk och härligt avstressande massage med aromatisk olja. Vid 80 minuters behandling ingår också en skön huvud- och fotmassage. I mån av plats kan den också göras som duo.  (Pris vid duo 995 SEK/1295 SEK per person).

23. Stenmassage 50 min/80 min

En avkopplande och rogivande massage med varm aromatisk olja och varma stenar. Mycket skönt för trötta stela leder och muskler. Ökar blodcirkulationen och reducerar spänningar.

24. Bambumassage, NYHET! 50 min

Gamla traditioner för modern friskvård. Förhöj de holistiska och terapeutiska fördelarna av massage med naturlig bambu, en symbol för styrka, framgång, hållbarhet och fred. Värmen från bambupinnarna i kombination med specifik behandlingsteknik främjar cirkulation, avslappning, utrensning och är bra vid spända muskler.