Middag

Middagen serveras mellan kl. 17.30-22.00, sista sittningen 20:00.
Ring för bordsbokning 0278-62 15 00.

Fredagar och lördagar serveras en mindre à la carte
och vardagar en fast 3-rätters middag.

A la Carte för september - november

förrätter

Mustig kantarellsoppa.
Serveras med surdegskrutonger, fänkål och skum på krondill.
125:-
*
Saltkokta betor.
Serveras med citronsyrad grädde, rostad rotselleri, brynt smör samt emulsion på ost från Jarseost
130:-

Tillval, varmrökt röding från Ljusnan
55:-

varmrätter

Savoykålsknyte fyllt med Linser och bönor. Serveras med kornotto, syrade grönsaker från vår odling samt emulsion på persilja och citrontimjan
215:-
*
Vitlöksrostad pumpa. 
Serveras med potatisfondant, smörstekt svamp, rostad morot samt enbärssky.
235:-

Tillval: Kvällens kött eller kvällens fisk 
100:-

dessert

Lokala Ostar
Hantverksostar från lokala producenter, serveras med vår egen marmelad
155:-

Orbadens dessertbuffé
Ett urval av kökets bästa desserter och frukt
135:-

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Julbord

Nu öppnar vi bokningen av årets julbord. 
Passa på att boka i tid då det finns ett begränsat antal platser.

Nyårspaket

Fira in det nya året med oss!
Njut av fantastisk mat och dryck, avkopplande spa, nyårstal och underhållning

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men att döma av filmen så är det nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen. Känner du att jobbet skulle passa dig så kontakta oss gärna.