Lunch

Serveras måndag-fredag 11.30-14.00, lördag-söndag 12.00-15.00 .

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunchmeny vecka 3

Måndag

Fisk- och skaldjursgryta

Vegetarisk moussaka

Tisdag

Kycklingfilé med bulgursallad och fetaostcreme

Vegetarisk böngryta, serveras med kokt potatis

Onsdag 

Pocherad torsk med ägg och persiljesås, kokt potatis

Potatis och bönbiffar serveras med vitlökscreme samt ris

Torsdag

Kotlettrad serveras med rödvinssky och rostad potatis

Spenat och fetaost lasagne

Fredag

Ugnsbakad sej med purjolök och soltorkad tomat

Ugnsbakade betor serveras med chevréost, pumpakärnor och honung

Lördag

Fläskfilé serveras med potatisgratäng samt svampsås

Pocherad rödtunga serveras med kokt potatis och vitvinsås

Vegetarisk rotfruktsgratäng med pesto och tomatsalsa

Söndag

Viltskav smaksatt med lingon, svamp och timjan samt kokt potatis

Varmrökt lax med romsås, grönsaker och kokt potatis

Vegetarisk rotfruktsgratäng med pesto och tomatsalsa

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)