Lunch

Serveras måndag-söndag 12-15 hela sommaren, till 12/8.

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunchmeny vecka 28

Måndag

Ugnsbakade rödbetor med chévre och pumpafrön.

Fisk- och skaldjursgryta med saffransris och ångade grönsaker.

Tisdag

Pocherad sej med vitvinssås och kokt färskpotatis

Helstekt kotlettrad med tomatsås kryddad med chili och vitlök

Onsdag 

Kycklingfilé med rostad potatis och dragonsky

Ugnsbakad kolja med soltorkad tomat, purjolök och bärkapris

Torsdag

Lasagne med tomater från Järvsö, smaksatt med Västerbottenost.

Smörstekt flundra med räkröra och kokt färskpotatis.

Fredag

Köttgryta med sidfläsk och svamp, med kokt färskpotatis och gelé

Rimmad långa med gräslökssås och kokt färskpotatis.

 Lördag

Fläskfilé med potatisgratäng och skysås.

Ugnsbakad laxsida med chilicreme och ångade grönsaker.

Söndag

Sjömansbiff smaksatt med öl från Orbaden, timjan och lök.

Pocherad torsk med hummersås och räkor.

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)